Advies nodig? 0113 - 384019

Kong hond 'Cozie' Brights (small - assorti)

Kong hond 'Cozie' Brights (small - assorti)

De Kong hond 'Cozie' Brights zijn zachte pluche speeltjes voor uw hond. Deze knuffels zijn voorzien van een extra laagje stof. Zodoende zijn ze extra stevig. Deze knuffels kunnen gebruikt worden om te apporteren of als troostspeeltje. De pieper in deze knuffel zorgt ervoor dat die zachte knuffelspeeltje nog aantrekkelijker wordt.

nú € 8,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Kong hond 'Cozie' Brights zijn knuffels met felle kleuren en voorzien van een extra laagje stof. Hierdoor zijn deze schattige en zachte knuffels van pluche extra stevig. Ook hebben ze zo min mogelijk vulling. Mocht de knuffel toch kapot gaan, dan ontstaat er zo min mogelijk rommel. Deze knuffels zijn niet voor de kauwmomenten, maar wel reuze geschikt als troostspeeltje of bij apporteren. De pieper in de knuffel zorgt ervoor dat de knuffel nog aantrekkelijker is.

Let op: deze Kong hond 'Cozie' Brights worden assorti geleverd. Dit betekent dat er geen specifieke knuffel gekozen kan worden. Wel kunt u aangeven in de opmerkingen dat u voorkeur heeft voor een bepaalde knuffel. Wij kijken dan of dat mogelijk is, maar wij kunnen daar geen garanties voor geven.

EAN code 0035585301006
Artikelnummer 020 6598