Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Croque Renal Support

Prins ProCare Croque Renal Support

Prins ProCare Croque Renal Support is een natuurlijke krokante dieetvoeding voor honden met nierfalen. Deze voering heeft een aangepast energiegehalte, bevat omega-3 vetzuren en heeft een verlaagd eiwitgehalte en een aangepast mineraalgehalte.

Inhoud: 3 kg

nú € 20,25
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Prins ProCare Croque Renal Support is een krokante, nierondersteunende dieetvoeding. Deze voeding heeft een positieve invloed op de nieren en kan de achteruitgang van de nierfunctie vertragen. Om het gezonde gewicht te behouden, heeft deze smakelijke voeding van Prins een aangepast energiegehalte. Ook heeft deze voeding een verlaagd eiwitgehalte en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte. Dit samen ondersteunt de nierfunctie. Daarbij beperken hoogwaardige licht verteerbare eiwitten en een verlaagd eiwitgehalte de belasting van de nieren. De omega-3 vetzuren in deze voeding hebben ook een ondersteunend effect op de nieren. Lees meer

Prins ProCare Croque Renal Support is een krokante, nierondersteunende dieetvoeding. Deze voeding heeft een positieve invloed op de nieren en kan de achteruitgang van de nierfunctie vertragen. Om het gezonde gewicht te behouden, heeft deze smakelijke voeding van Prins een aangepast energiegehalte. Ook heeft deze voeding een verlaagd eiwitgehalte en een aangepast mineraalgehalte, waaronder een verlaagd fosforgehalte. Dit samen ondersteunt de nierfunctie. Daarbij beperken hoogwaardige licht verteerbare eiwitten en een verlaagd eiwitgehalte de belasting van de nieren. De omega-3 vetzuren in deze voeding hebben ook een ondersteunend effect op de nieren.

Samenstelling: 

Mais, dierlijke vetten (gevogelte), rijst, maisgluten, gerst, bietenpulp, zalmolie, gehydrolyseerde kippenlever, gedehydreerde kip, calciumcarbonaat, choline chloride, kaliumchloride.

Lees minder

EAN code 8713595845469
Artikelnummer 26022