Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Toscane XXL Green

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg8 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg6 stuks

Dierenverblijf Toscane XXL Green is een stijlvol en groot dierenverblijf met een ruime ren voor kippen of konijnen. Een deel van de ren van dit grote hok is af te koppelen. Het hok is voorzien van een handige kunststof mestlade en een praktische bergzolder.

Maximale afmetingen: 310x93,5x145,5cm.

Kleur: Groen

normaal € 449,00
nú € 399,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit verblijf is te gebruiken als een groot kippenhok of groot konijnenhok. Het dierenverblijf is geschikt voor meerdere krielkippen of dwergkonijnen. Ook is het geschikt voor het houden van een konijn van een groter ras. Het nachthok biedt een beschutte slaapplaats. In het centrale hok... Lees meer

Dit verblijf is te gebruiken als een groot kippenhok of groot konijnenhok. Het dierenverblijf is geschikt voor meerdere krielkippen of dwergkonijnen. Ook is het geschikt voor het houden van een konijn van een groter ras. Het nachthok biedt een beschutte slaapplaats. In het centrale hok zitten twee deurtjes, waarvan er een met traliewerk is. Achter het dichte deurtje zit een beschut nachthok. Onder het nachthok zit een handige kunststof mestlade. Dit is erg handig voor de schoonmaak. Ook zit er een praktische bergzolder boven het nachthok.

Vanuit het nachthok kunnen de dieren door middel van de loopplank naar de ren. Deze ren is een ruime speel- of scharrelplaats voor de diertjes. In deze ruime ren zit een tussenschot. U heeft de mogelijkheid om dit tussenschot te verwijderen. U kunt het deel van de ren wat achter het tussenschot zit gemakkelijk loskoppelen. Daarnaast is het handig om uw konijn in het afgesloten gedeelte te zetten wanneer u bijvoorbeeld het hok aan het schoonmaken bent. In de ren zitten verder enkele handige deurtjes. Het nachthok kan worden afgesloten van de ren.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de Toscane XXL- KT4-GL krijgt u bij ons een jaar garantie.

Maximale afmetingen: 310x93,5x145,5cm.

Kleur: Groen

Lees minder

Afmetingen hok (zonder ren): 93,5 x92x145,5cm (LxBxH)
Afmetingen 1 losse ren: 116,5x92x112cm (LxBxH)
Afmetingen bouwpakket 1: 126x77x20cm (30kg)
Afmetingen bouwpakket 2: 112x89x21cm (29kg)
Afmetingen bouwpakket 3: 125x92x17cm (20kg)
Tralie afstand: 2,5cm
EAN code 8718868997203
Artikelnummer KT4 GL Green
Materiaal Hout
Kleur Groen, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...