Advies nodig? 0113 - 384019

Natura Hondenhok Classic - 116x82x79

Natura Hondenhok Classic - 116x82x79

Hondenhok Classic is een stevig hondenhok uit de Natura-lijn van Trixie. Dit hondenhok is uitgevoerd met gebeitst vurenhout en heeft een bitumen dak. Het dak is opklapbaar. Ook beschikt het hok over in hoogte verstelbare pootjes.

Afmetingen: 116×82×79 cm.

Kleur: Bruin

nú € 199,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Hondenhok Classic is een naturelkleurig hondenhok van gebeitst vurenhout voor honden zoals een Border Collie. Het hok beschikt over een bitumen dak dat open te klappen is. Dit is handig bij het schoonmaken van het hok. Het hok heeft in hoogte verstelbare voetjes. Dit zorgt ervoor dat... Lees meer

Hondenhok Classic is een naturelkleurig hondenhok van gebeitst vurenhout voor honden zoals een Border Collie. Het hok beschikt over een bitumen dak dat open te klappen is. Dit is handig bij het schoonmaken van het hok. Het hok heeft in hoogte verstelbare voetjes. Dit zorgt ervoor dat het hondenhok stevig staat. Het hok staat niet direct op de grond: de pootjes beschermen het hok tegen optrekkende kou en optrekkend vocht. Ook wordt er zo gezorgd voor een goede luchtcirculatie onder het hok.

Los verkrijgbaar is en comfortabele isolatieset voor dit hok. Zo kan uw hond nog meer genieten van dit hok. Daarbij kunt u uw hok nog comfortabeler maken door het bevestigen van strokengordijnen van kunststof in de deuropening.

Dit hondenhok wordt geleverd als bouwpakket, maar is eenvoudig in elkaar te zetten. Dit komt mede door de duidelijke handleiding.

Afmetingen: 116×82×79 cm.

Kleur: Bruin

Lees minder

EAN code 4011905395531
Artikelnummer 39553
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Hondenhok Boris HK050 - 113 cm

Een degelijk, stevig en tot in de puntjes afgew...

Hondenhok Ragnar 2 - 125x83x90cm - Grijs

Hondenhok Ragnar 2 Grijs is een solide afgewerk...