Advies nodig? 0113 - 384019

Orthopedisch Hondenkussen Merano Tobacco Petlando

Orthopedisch Hondenkussen Merano Tobacco Petlando

Het Petlando hondenkussen Merano is een orthopedisch hondenkussen met visco-elastisch schuim. themoregulerend pluche en een anti-slip onderzijde. Dit past kussen zich aan naar het lichaam van de hond en ondersteunt zo tevens de gewrichten van de hond. 

Verkrijgbaar in 3 maten.
Kleur: Tobacco

nú € 44,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het Petlando Merano orthopedische honden ligmatras is een heerlijke ligplaats voor uw trouwe viervoeter. Het visco-elastische schuim in het kussen past zich aan naar het lichaam van de hond. Dit zorgt ook voor de ondersteuning van de gewrichten. Dit is erg fijn voor honden met... Lees meer

Het Petlando Merano orthopedische honden ligmatras is een heerlijke ligplaats voor uw trouwe viervoeter. Het visco-elastische schuim in het kussen past zich aan naar het lichaam van de hond. Dit zorgt ook voor de ondersteuning van de gewrichten. Dit is erg fijn voor honden met gewrichtsproblemen.

De bovenzijde van de hoes bestaat uit heerlijk zachte pluche. Dit pluche is warmteregulerend, dus erg comfortabel. De onderzijde van het kussen is voorzien van een nylon anti sliplaag. Als uw hond op het matras gaat liggen, dan schuift het niet weg. De hoes van het kussens is afritsbaar en wasbaar op 30 graden. 

Kleur: Tobacco

Model: Rechthoekig

Merk: Petlando

Afmetingen: 75x50x9cm | 100x68x10cm | 120x75x10cm

Lees minder

Kleur Bruin
EAN
Artikelnummer

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Scruffs Chateau Memory Foam Plush Beige

Het Scruffs Chateau Plush kussen, is een orthop...

Orthopedisch Hondenkussen Merano Grijs Petlando

Petlando hondenkussen Merano is een orthopedisc...