Advies nodig? 0113 - 384019

Orthopedisch Hondenkussen Merano Grijs Petlando

Orthopedisch Hondenkussen Merano Grijs Petlando

Petlando hondenkussen Merano is een orthopedisch hondenkussen. Het kussen bevat namelijk visco-elastisch schuim. Dit past zich aan naar het lichaam van de hond en ondersteunt zo tevens de gewrichten van de hond. Het kussen bevat verder een oppervlak van themoregulerend pluche en een anti-slip onderzijde.

Verkrijgbaar in 3 maten.
Kleur: Grijs

nú € 44,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het Petlando Merano orthopedische honden ligmatras is een heerlijke ligplaats voor uw trouwe viervoeter. Het visco-elastische schuim in het kussen past zich aan naar het lichaam van de hond. Dit zorgt ook voor de ondersteuning van de gewrichten. Lees meer

Het Petlando Merano orthopedische honden ligmatras is een heerlijke ligplaats voor uw trouwe viervoeter. Het visco-elastische schuim in het kussen past zich aan naar het lichaam van de hond. Dit zorgt ook voor de ondersteuning van de gewrichten. 

Als uw hond gewrichtsproblemen heeft, is het verstandig om te kiezen voor een orthopedische hondenbed of een orthopedisch hondenmatras. Een orthopedisch ligkussen voor de hond vermindert de druk op zowel de gewrichten als de rug van de hond. Dat is wat uw hond nodig heeft. Vaak zit er namelijk in deze orthopedische ligkussens memory foam. Memory foam is verkruimeld geheugenschuim. Dit zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan het lichaam van de hond. Zo krijgen de honden extra steun. Dit maakt dat deze kussens goed geschikt zijn voor oudere honden en honden met gewrichtsproblemen.

De bovenzijde van de hoes bestaat uit heerlijk zachte pluche. Dit pluche is warmteregulerend, dus erg comfortabel. De onderzijde van het kussen is voorzien van een nylon anti sliplaag. Als uw hond op het matras gaat liggen, dan schuift het niet weg. De hoes van het kussens is afritsbaar en wasbaar op 30 graden. 

Kleur: grijs

Model: Rechthoekig

Merk: Petlando

Afmetingen: 75x50x9cm | 100x68x10cm | 120x75x10cm

Lees minder

Kleur Grijs
EAN
Artikelnummer

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Scruffs Chateau Memory Foam Plush Grijs

Het Scruffs Chateau Plush kussen, is een orthop...

Orthopedisch Hondenkussen Merano Tobacco Petlando

Het Petlando hondenkussen Merano is een orthope...