Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Natura Kleindierverblijf met 2 rennen

Trixie Natura Kleindierverblijf met 2 rennen

Bent u op zoek naar een konijnenhok voor buiten met twee rennen? Kies dan voor dit fris vormgegeven konijnenhok. Het konijnenhok heeft naast 2 rennen ook nog eens 2 verdiepingen. Het hok is gemaakt van gebeitst vurenhout. In het nachthok zit tevens nog een uitschuifbare lade. Dit is handig en makkelijk voor het reinigen van het hok.

Afmetingen: 168x81x72.
Kleur: aquamarijn/wit

nú € 229,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit mooi en fris vormgegeven dierenverblijf heeft 2 rennen en 2 verdiepingen. Het is gemaakt van gebeitst vurenhout en is verrijkt met stevig metalen traliewerk dak ook nog eens gepoedercoat is. Verder heeft het hok een bitumen dak. Het dak van het nachthok is dicht, maar het dak van de... Lees meer

Dit mooi en fris vormgegeven dierenverblijf heeft 2 rennen en 2 verdiepingen. Het is gemaakt van gebeitst vurenhout en is verrijkt met stevig metalen traliewerk dak ook nog eens gepoedercoat is. Verder heeft het hok een bitumen dak. Het dak van het nachthok is dicht, maar het dak van de ren bestaat uit stevig metalen traliewerk. De daken van de rennen kunnen aan de bovenkant worden opengemaakt. Ook kan een paneel van het dak van het nachthok worden open gezet. Verder hebben het hok en de schuilplaats aparte, losse deuren. In de rennen zitten tevens nog traliedeuren. Dankzij een gegalvaniseerde uitschuifbare plaat in het nachthok is een snelle en gemakkelijke reiniging nodig. Verder bestaat het raamwerk uit kunststof hetgeen beschermt tegen tocht en neerslag.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Afmetingen: 168x81x72.
Kleur: aquamarijn/wit

Lees minder

Maximale afmetingen: 168x81x72cm (BxHxD)
Ren Links (max. afmetingen): 42x61x52cm (LxBxH)
Nachthok buitenmaat incl. dakrand: 39x57x46cm (LxBxH)
Nachthok binnenmaat: 39x57x46cm (LxBxH)
Ren Rechts (max. afmetingen): 42x61x52cm (LxBxH)
EAN code 4011905623290
Artikelnummer 62329

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voo...