Advies nodig? 0113 - 384019

Catit Senses 2.0 Snacklabyrint Food Tree

Catit Senses 2.0 Snacklabyrint Food Tree

Eten en spelen tegelijk! Met in te stellen moeilijkheidsgraad en stabiele bodem. Tevens ideaal voor schokkers. Afm. Ø 37,5 x 34 cm.

nú € 19,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Catit Senses 2.0 snacklabyrint Food Tree is een verbeterde voederautomaat waarmee je jouw kat op speelse wijze eten of een beloning kunt geven. De Food Tree bestaat uit drie verdiepingen waarlangs de snacks naar beneden vallen en een stabiele voet waardoor deze minder snel zal omvallen. Jouw kat moet werken om bij het eten te komen. Hierdoor eet de kat veel langzamer en wordt schrokken vermindert. Er zijn 3 standen waarmee de moeilijkheidsgraad ingesteld kan worden. De bovenkant van de toren is smaller zodat de kat niet vanaf de bovenkant bij het eten kan komen. Daarnaast is de toren gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van jouw kat. De Catit Senses Food Tree kan los gebruikt worden of in combinatie met andere Catit Senses speelelementen om een ware speelpaleis voo... Lees meer

Catit Senses 2.0 snacklabyrint Food Tree is een verbeterde voederautomaat waarmee je jouw kat op speelse wijze eten of een beloning kunt geven.

De Food Tree bestaat uit drie verdiepingen waarlangs de snacks naar beneden vallen en een stabiele voet waardoor deze minder snel zal omvallen. Jouw kat moet werken om bij het eten te komen. Hierdoor eet de kat veel langzamer en wordt schrokken vermindert. Er zijn 3 standen waarmee de moeilijkheidsgraad ingesteld kan worden. De bovenkant van de toren is smaller zodat de kat niet vanaf de bovenkant bij het eten kan komen. Daarnaast is de toren gemakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken.

Het speelgoed van Catit Senses stimuleert alle zintuigen van jouw kat. De Catit Senses Food Tree kan los gebruikt worden of in combinatie met andere Catit Senses speelelementen om een ware speelpaleis voor jouw kat te creëren.

Afmetingen: Ø 37,5 x 34 cm

Lees minder

EAN code 0022517431511
Artikelnummer 0216443