Advies nodig? 0113 - 384019

Natura Kleindierhuis Grijs/Wit

Het Natura Kleindierhuis is een mooi nachthok of schuilhok voor uw konijn, cavia of kip. Dit hok is voorzien van twee in- en uitgangen en kan gemakkelijk aan, voor of in een buitenren geplaatst worden.

Afmetingen: 70x43x45cm
Kleur: grijs en wit.

normaal € 79,99
nú € 69,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit leuke hok van het merk Trixie is gemaakt van gebeitst vurenhout. Het hok heeft een mooie kleurstelling. Het frame van het hok is wit en de panelen zijn grijs. Het hok is voorzien van een bitumen dak. De daken aan de bovenkant kunnen open. Het hok is tevens volledig afsluitbaar met... Lees meer

Dit leuke hok van het merk Trixie is gemaakt van gebeitst vurenhout. Het hok heeft een mooie kleurstelling. Het frame van het hok is wit en de panelen zijn grijs. Het hok is voorzien van een bitumen dak. De daken aan de bovenkant kunnen open. Het hok is tevens volledig afsluitbaar met hartjessluitingen. De loopplankjes waardoor de konijnen naar buiten kunnen, dienen tevens als deur. Het hok is goed te gebruiken als nachthok en schuilhok.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Afmetingen: 70x43x45cm

Kleur: Grijs / Wit

Lees minder

EAN code 4011905623900
Artikelnummer 62390
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Nachthok - KT20-A GRIJS

Dit compacte, praktische en stijlvolle dierenve...

Woodland konijnenhok howie 2 cottage 60x50x47cm

Het Woodland Konijnenhok Howie 2 van Duvo+ is e...