Advies nodig? 0113 - 384019

Natura Kleindierhuis Grijs/Wit

Het Natura Kleindierhuis is een mooi nachthok of schuilhok voor uw konijn, cavia of kip. Dit hok kan ook makkelijk aan of voor een buitenren geplaatst worden. Het hok is voorzien van 2 in- en uitgangen. Het Natura Kleindierhuis is uitgevoerd in de kleuren grijs en wit.

Afmetingen: 70x43x45cm

normaal € 79,99
nú € 69,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit leuke hok van het merk Trixie is gemaakt van gebeitst vurenhout. Het hok heeft een mooie kleurstelling. Het frame van het hok is wit en de panelen zijn grijs. Het hok is voorzien van een bitumen dak. De daken aan de bovenkant kunnen open. Het hok is tevens volledig afsluitbaar met... Lees meer

Dit leuke hok van het merk Trixie is gemaakt van gebeitst vurenhout. Het hok heeft een mooie kleurstelling. Het frame van het hok is wit en de panelen zijn grijs. Het hok is voorzien van een bitumen dak. De daken aan de bovenkant kunnen open. Het hok is tevens volledig afsluitbaar met hartjessluitingen. De loopplankjes waardoor de konijnen naar buiten kunnen, dienen tevens als deur. Het hok is goed te gebruiken als nachthok en schuilhok.

Afmetingen: 70x43x45cm

Kleur: Grijs / Wit

Lees minder

EAN code 4011905623900
Artikelnummer 62390
Materiaal Hout
Kleur Grijs, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Nachthok - KT20-A

Dit praktische en stijlvolle dierenverblijf is ...