Advies nodig? 0113 - 384019

Prins ProCare Sport-Life Excellent

Prins ProCare Sport-Life Excellent

Op zoek naar een goede voeding voor sportieve honden die naast hun dagelijkse beweging een paar keer per week flink sporten en topprestaties moeten leveren met een gemiddelde activiteitsduur? Kies dan voor de Prins ProCare Sport-Life Excellent. Dit is een geperste voeding die uitermate geschikt is voor werkhonden en deze sportieve honden. 

Verkrijgbaar in 3 en 15 kg.

nú € 15,75
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Prins ProCare Sport-Life Excellent is een voeding van geperste brokken die speciaal ontwikkeld is voor sporthonden. Deze voeding bevat namelijk een hoger vet- en eiwitgehalte om aan de behoefte van sportieve honden te voldoen. Prins ProCare Sport-Life Excellent bevat kip en kalkoen. Kip en kalkoen zijn rijk aan eiwitten die bijdragen aan de groei en instandhouding van de spiermassa. Eiwitten houden ook de spieren in een goede conditie. Ook bevat deze voeding L-carnitine. Dit bevordert een optimale ververbranding.

Eiwitgehalte: 32%
Vetgehalte: 22%
Energie per kilo voeding: 4380 kcal
Samenstelling: Gedehydreerde kip en kalkoen (30%), maïs, tarwe, dierlijk vet (rund), maïsgluten, gehydrolyseerd gevogelte eiwit (4.5%), maltodextrine, hemoglobine poeder, gedroogde chicorei, zalmolie, zonnebloemolie, inuline, gehydrolyseerde gist.
EAN
Artikelnummer