Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Meggi

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Op zoek naar een kippenhok van topkwaliteit? Kies dan voor kippenhok Meggi. Dit ruim opgezette kippenhok is gemaakt van Scandinavisch hout en is geschikt voor ongeveer 4 kippen van een middelgroot ras of 6 krielkippen. Het hok heeft 2 legbakken en een watervaste OSB-bodemplaat

Op dit kippenhok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Afmeting: 200x80x120 cm.

normaal € 349,00
nú € 299,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Kippenhok Meggi is een product van topkwaliteit. Het ruim opgezette verblijf heeft een prachtig design en handige kenmerken: het hok beschikt over zitstokken en een riante ren. Het is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. De bodem van het nachthok bestaat uit een OSB-bodemplaat. Deze waterbestendige bodemplaat is gemaakt van geperst hout en zorgt dat het hok veel beter bestendig is tegen vocht. Het nachthok bestaat uit twee lagen. Op de bovenste laag van nachthok zijn twee legbakken gemaakt. Verder bevinden zich twee zitstokken in het nachthok waar de kippen 's nachts op stok kunnen gaan. De zijkant van het nachthok kan open worden geklapt. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij de legbakken komen om eieren te rapen. Lees meer

Kippenhok Meggi is een product van topkwaliteit. Het ruim opgezette verblijf heeft een prachtig design en handige kenmerken: het hok beschikt over zitstokken en een riante ren. Het is gemaakt van 14 mm dik Scandinavisch hout van hoge kwaliteit. De bodem van het nachthok bestaat uit een OSB-bodemplaat. Deze waterbestendige bodemplaat is gemaakt van geperst hout en zorgt dat het hok veel beter bestendig is tegen vocht. Het nachthok bestaat uit twee lagen. Op de bovenste laag van nachthok zijn twee legbakken gemaakt. Verder bevinden zich twee zitstokken in het nachthok waar de kippen 's nachts op stok kunnen gaan. De zijkant van het nachthok kan open worden geklapt. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij de legbakken komen om eieren te rapen.

Via een trapje kunnen de kippen in de ren komen. De toegang tot de ren kan vanaf buiten open en dicht worden gedaan. De ren zit voor een deel onder het nachthok, maar voor het grootste deel ernaast. De ren bestaat uit houtenpanelen met gaaswerk. De onderkant van de ren is open, zodat de kippen bijvoorbeeld direct in aanraking zijn met het gras. In de ren zit een deurtje met een schuifsluiting.

Kippenhok Meggi wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een eenvoudige montagehandleiding meegeleverd, zodat u het hok gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Er worden uiteraard voldoende bevestigingsmaterialen meegeleverd. Het hok is eenmaal gebeitst. Voor een optimale levensduur van het hok adviseren wij voor gebruik het hok nog een keer te beitsen en dit periodiek te herhalen.

Op dit kippenhok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Lees minder

Afmeting bouwpakket doos 1 122,5 x 92,5 x 11,5 cm
Afmeting bouwpakket doos 2 106 x 60 x 16,5 cm
EAN code 8718868997883
Artikelnummer Meggi
Materiaal Hout
Kleur Bruin