Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Dagmar 2 - 159x83x78cm - Grijs

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg6 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Op zoek naar een stevig en solide afgewerkt kippenhok dat ook nog eens stijlvol is uitgevoerd? Kies dan voor de Dagmar 2! Het hok is geschikt voor vijf kippen en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch hout met een dikte van 14 mm. Het hok beschikt over een extern legnest, waterbestendige OSB bodemplaat en een dak dat helemaal open kan worden geklapt.

Afmeting: 159x83x78cm. 

nú € 249,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Kippenhok Dagmar 2 is een stevig en solide afgewerkt hok voor maximaal 4 kippen of 6 krielkippen. Het hok is gemaakt van 14 mm dik kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch hout. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat van geperst hout zorgt dat het hok veel... Lees meer

Kippenhok Dagmar 2 is een stevig en solide afgewerkt hok voor maximaal 4 kippen of 6 krielkippen. Het hok is gemaakt van 14 mm dik kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch hout. De bodem bestaat uit een OSB bodemplaat. Deze waterbestendige plaat van geperst hout zorgt dat het hok veel beter bestendig is tegen vocht. Het dak van het hok is voorzien van bitumenbedekking. Het dak kan open worden geklapt. Dit is erg handig bij het schoonmaken van het hok en bij het van eten en drinken voorzien van de kippen.

Verder beschikt het hok over rubberen pootjes. Hierdoor is het hout beschermd tegen opstijgend vocht. Daarnaast heeft het hok een extern legnest en handige ventilatieroosters. Ook zit er een zitstok in het hok waar de kippen 's nachts op stok kunnen gaan. Het hok heeft twee deurtjes die voorzien zijn van een schuifsluiting. Een van de deurtjes functioneert ook meteen als loopplank.

Kippenhok Dagmar 2 is al een keer gebeitst. Voor een optimale levensduur van het hok adviseren wij voor gebruik het hok nog een keer te beitsen en dit periodiek te herhalen.

De Dagmar 2 wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding meegeleverd, zodat u het hok gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Er worden natuurlijk ook voldoende bevestigingsmaterialen meegeleverd.

Op dit kippenhok krijgt u bij ons maar liefst twee jaar garantie!

Lees minder

EAN code 5414365314613
Artikelnummer 11279
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Happy Hen Cottage

De Happy Hen Cottage is een leuk nacht verblijf...

Kippenhok Skip 105x65x70cm

Met kippenhok Skip heeft u een mooi schuilhok v...