Advies nodig? 0113 - 384019

Draadkooi met deur en schuifdeur (zwart)

Draadkooi met deur en schuifdeur (zwart)

Deze mooie draadkooi met deur én schuifdeur is een mooie en praktische draadkooi! De schuifdeur zorgt ervoor dat de bench minder plaats in beslag neemt.

De draadkooi met deur en schuifdeur is verkrijgbaar verschillende maten.

nú € 54,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Deze handige draadkooi heeft veel voordelen. Aan de korte zijde heeft de draadkooi een normale klapdeur met schuifsluiting. Aan de lange zijde heeft de draadkooi een handig schuifdeur. Deze schuifdeur zorgt dat de kooi minder ruimte nodig heeft, maar daarnaast is hij ook veiliger. U kunt zo namelijk niet tegen het deurtje van de kooi lopen. Verder is deze draadkooi voorzien van een schuiflade. Dit is erg praktisch voor het schoonmaken van de kooi. Deze lade is van plastic. Hierdoor kan hij niet roesten als de hond urineert. Lees meer

Deze handige draadkooi heeft veel voordelen. Aan de korte zijde heeft de draadkooi een normale klapdeur met schuifsluiting. Aan de lange zijde heeft de draadkooi een handig schuifdeur. Deze schuifdeur zorgt dat de kooi minder ruimte nodig heeft, maar daarnaast is hij ook veiliger. U kunt zo namelijk niet tegen het deurtje van de kooi lopen. Verder is deze draadkooi voorzien van een schuiflade. Dit is erg praktisch voor het schoonmaken van de kooi. Deze lade is van plastic. Hierdoor kan hij niet roesten als de hond urineert.

De draadkooi heeft ook een fijne lage instap die zorgt voor extra comfort. Ook is de kooi gemakkelijk in te klappen en op te bergen. Deze draadkooi is ook gemakkelijk te verplaatsen, mede dankzij een handig handvat.

De draadkooi met deur en schuifdeur is verkrijgbaar in de volgende maten:
nr. 1: 62x44x50cm
nr. 2: 76x48x54cm
nr. 3: 92x57x64cm
nr. 4: 107x71x77cm
nr. 5: 123x77x83cm

Lees minder

Kleur Zwart
EAN
Artikelnummer