Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Gerlos Grijs

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Konijnenhok Gerlos is een praktische en ruim dierenverblijf voor buiten in een mooie kleurstelling. Het hok bestaat uit een ren en een ruim nachtverblijf met een praktische uitschuifbare lade.

Maximale afmetingen: 122 x 62 x 93 cm.

nú € 119,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het houten konijnenhok Gerlos grijs is geschikt voor 1 konijn. Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en geeft een heerlijke beschutte slaapplaats aan uw dieren. Het nachthok heeft een kunststof lade en een deuropening aan de voorzijde. Door de uitneembare schuiflade is het... Lees meer

Het houten konijnenhok Gerlos grijs is geschikt voor 1 konijn. Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en geeft een heerlijke beschutte slaapplaats aan uw dieren. Het nachthok heeft een kunststof lade en een deuropening aan de voorzijde. Door de uitneembare schuiflade is het nachtverblijf eenvoudig schoon te maken. Ook is er een raampje van plexiglas bevestigd in het voorpaneel. Het verblijf is ook nog eens voorzien van een ruime toegangsdeur in de ren. Verder heeft het hok een bitumen dak en is het gaas gegalvaniseerd. Het gaas heeft een opening van 11 mm. Door middel van de loopplank kunnen de konijnen in de ruime ren komen. Deze ren geeft voldoende speelruimte aan uw konijnen.

Konijnenhok Gerlos grijs wordt geleverd als een bouwpakket. Omdat er een duidelijke bouwtekening bijgesloten zit, is het hok gemakkelijk in elkaar te zetten.

Het hok is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient dit hok nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Konijnen kunnen ook aan het hout knagen. Om lang te genieten van uw konijnenhok is het raadzaam om anti-knaagstrips aan te brengen.

Lees minder

Maximale afmetingen: 122 x 62 x 93cm
Afmetingen bouwpakket: 104 x 64 x 19cm
Gewicht bouwpakket: 19kg
EAN code 8718868997890
Artikelnummer GerlosGrijs
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Tommy Cottage

Dierenverblijf Tommy Cottage is een compact hou...

Konijnenhok Avoriaz

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voo...