Advies nodig? 0113 - 384019

Heupriem met Lijn

Heupriem met Lijn

Op zoek naar een ideale riem om mee te wandelen of te joggen? Dan is deze heupriem met lijn precies wat u zoekt. Deze heupriem is gemaakt van robuust singelband. Door de heupgordel heeft u tijdens hij wandelen uw handen vrij. Verder zorgt de speciale bevestigingshaak ervoor dat de lijn niet in de waar raakt.

Afmetingen:
Riem: 60-120 cm bij 40 mm
Lijn: 1,00-1,35 m bij 25 mm
Kleur: zwart

nú € 29,99
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze heupriem is ideaal om te joggen en te wandelen. Als u gebruik maakt van deze heupriem, heeft u uw handen vrij. De heupriem heeft vakjes voor bijvoorbeeld een mobiel, beloningssnoepjes en een drinkfles. De riem is voorzien van veilige reflecterende strepen. De riem is ook comfortabel. Zo heeft hij een gevoerd beschermstuk voor de gesp van de heupgordel op het gedeelte van de riem dat op de rug zit. Ook plotselinge rukken van de hond worden opgevangen door een schokdemper en de elastische heupgordel.

De speciale bevestigingshaak heeft een draaivoorziening. Deze zorgt ervoor dat de lijn niet in de war raakt. Door de veiligheidssluiting is de lijn tevens gemakkelijk los te maken. De lijn beschikt overigens ook over een handvat. Hierdoor is hij ook geschikt voor normaal gebruik.

De heupriem is geschikt voor honden tot 40 kg.

EAN code 4011905012759
Artikelnummer 1275