Advies nodig? 0113 - 384019

Premium Care Natural Grain Free - Zalm 3kg

Premium Care Natural Grain Free - Zalm 3kg

Deze volledige voeding van Premium Care heeft een hoog gehalte aan vis 23% (zalm, forel en garnalen) en is 100% graan vrij. Zeer geschikt voor honden met allergieën of overgevoeligheid. Aan de voeding zijn geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd.

Inhoud: 3kg

nú € 18,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Deze voeding is 100% graanvrij en bevat dus geen tarwe, rogge, gerst, rijst of andere granen. Hiervoor in de plaats is zoete aardappel als ingrediënt opgenomen om de voeding van de benodigde koolhydraten te voorzien. Door het hoge gehalte aan vis, is het een voeding met veel lichtverteerbare eiwitten. Dit is voor een volwassen hond een belangrijk onderdeel van een voeding en dient als bouwstof en brandstof. De voeding is dus ook goed te consumeren aan honden zonder allergie. Lees meer

Deze voeding is 100% graanvrij en bevat dus geen tarwe, rogge, gerst, rijst of andere granen. Hiervoor in de plaats is zoete aardappel als ingrediënt opgenomen om de voeding van de benodigde koolhydraten te voorzien. Door het hoge gehalte aan vis, is het een voeding met veel lichtverteerbare eiwitten. Dit is voor een volwassen hond een belangrijk onderdeel van een voeding en dient als bouwstof en brandstof. De voeding is dus ook goed te consumeren aan honden zonder allergie.

Samenstelling:
Zoete aardappel, zalm, erwtenzetmeel, gevogeltevet, forel, tomaat, luzerne, garnalen, wortel, suikerbiet, ei, lijnzaad, vitamine en mineralen, zalmolie, cranberry, inuline, yucca, glucosamine, chondroitine, taurine, methionine, lysine, l-carnitine.
 
Analyse: Eiwit 23%, vet 16%, celstof 3%, as 6,5%, calcium 1,3%, fosfor 0,9%.

Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen.

Lees minder

EAN code 8715207992011
Artikelnummer FX99201
Soort Droogvoer
Diersoort Hond
Smaak Zalm
Leeftijd Adult
Merk Premium Care