Advies nodig? 0113 - 384019

Woodland Konijnenhok Bel étage Country 136,5x50x85CM

Woodland Konijnenhok Bel étage Country 136,5x50x85CM

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Op zoek naar een luxe konijnenhok met 2 verdiepingen? Dan is het Woodland konijnenhok 'Bel-étage Country' echt iets voor u! Dit leuke konijnenhok is voorzien van een uitschuifbare lade en ruime deuren aan de voorzijde, zodat u gemakkelijk bij uw konijn kunt komen. Dit konijnenhok is voor twee konijnen.

Afmetingen: 136,5x50x85 cm. 
Kleur: bruin met enkele crèmeachtige panelen.

normaal € 249,00
nú € 199,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het Woodland konijnenhok 'Bel-étage Country' is een luxe konijnenhok met 2 verdiepingen. Dit grote konijnen hok is geschikt voor twee konijnen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een nachthok en een open loopgedeelte. Deze etage heeft twee deurtjes, een in het nachthok en een in het... Lees meer

Het Woodland konijnenhok 'Bel-étage Country' is een luxe konijnenhok met 2 verdiepingen. Dit grote konijnen hok is geschikt voor twee konijnen. Op de bovenste verdieping bevindt zich een nachthok en een open loopgedeelte. Deze etage heeft twee deurtjes, een in het nachthok en een in het loopgedeelte. Deze deurtjes zijn voorzien van een schuifslot.

Via een loopplankje kan uw konijn in de ren komen. In de grote ren kan hij heerlijk spelen. De ren is aan de achterzijde dicht. Aan de andere kanten is de ren volledig voorzien van traliewerk in een houten frame. In het tralie werk zit ook een klein deurtje.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de 'Bel-étage Country' krijgt u bij ons een jaar garantie.

Lees minder

EAN code 5414365257446
Artikelnummer 603001
Materiaal Hout

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok RS5-A Taupe

Konijnenhok RS5-A is een ruim konijnenhok met 2...

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...