Advies nodig? 0113 - 384019

Farm Food Fresh Menu Pens en Hart Compleet - 125 gr

Farm Food Fresh Menu Pens en Hart Compleet - 125 gr

Bent u op zoek naar een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor uw hond? Kies dan voor de Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet. Dit zacht gestoomd vers vlees is geschikt voor honden van alle leeftijden! 

Een verpakking bevat 125 gram.

nú € 1,35
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor uw hond. Deze complete voeding is buiten de koelkast houdbaar en dus ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet bevat alleen pure en natuurlijke ingrediënten die komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora. De Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet is erg smakelijk. Zelfs lastige eters vinden het lekker. Daarnaast is het voedsel optimaal te verteren. Verder is het ook goed te mengen met droogvoer. Lees meer

Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor uw hond. Deze complete voeding is buiten de koelkast houdbaar en dus ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet bevat alleen pure en natuurlijke ingrediënten die komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora. De Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet is erg smakelijk. Zelfs lastige eters vinden het lekker. Daarnaast is het voedsel optimaal te verteren. Verder is het ook goed te mengen met droogvoer.

Farm Food Fresh Menu Pens&Hart Compleet bevat geen kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen.

Lees minder

EAN code 8714857400617
Artikelnummer 24435