Advies nodig? 0113 - 384019

Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet - 125 gr

Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet - 125 gr

Op zoek naar een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor uw hond? Kies dan voor de Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet. Dit zacht gestoomd vers vlees is geschikt voor honden van alle leeftijden! Eet smakelijk!

Een verpakking bevat 125 gram.

nú € 1,35
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet is een natuurlijke, gezonde en smakelijke complete maaltijd voor uw hond. Deze complete voeding is buiten de koelkast houdbaar en dus ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Farm Food Fresh Menu is een goede bron van natuurlijke prebiotica voor een gezonde en stabiele darmflora. Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet bevat alleen pure en natuurlijke ingrediënten die komen van dieren die voor menselijke consumptie zijn goedgekeurd. De Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet is erg smakelijk. Zelfs lastige eters vinden het lekker. Daarnaast is het optimaal te verteren. Verder is het ook goed te mengen met droogvoer.

Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet bevat geen kunstmatige additieven zoals chemische antioxidanten, conserveermiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen.

EAN code 8714857400631
Artikelnummer 24437