Advies nodig? 0113 - 384019

Wellness Core Tender Selection 6- pack

Wellness Core Tender Selection 6- pack

Graanvrije kattenvoeding bestaand uit malse stukjes in een hartige jus.

Verkrijgbaar in 3 smaken: Kip - Tonijn - Kalkoen.

Inhoud: 6x85gram

nú € 6,99
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Tender Cuts weet zelfs de meest kieskeurige eters te overtuigen. Met een gevoel voor smaak en een hart voor gezondheid neemt de maker van Tender cuts de tijd om deze zachte stukjes heerlijke proteïnen in een smakelijke saus te bereiden. Lees meer

Tender Cuts weet zelfs de meest kieskeurige eters te overtuigen. Met een gevoel voor smaak en een hart voor gezondheid neemt de maker van Tender cuts de tijd om deze zachte stukjes heerlijke proteïnen in een smakelijke saus te bereiden.

Voor Wellness Core producten gebruiken ze heel veel smaakvolle proteïnen van hoge kwaliteit en laten ze granen en vulstoffen weg. Zo dragen ze bij tot een optimale gezondheid. een goed gewicht en een lang en gelukkig leven. Makkelijk verteerbaar en natuurlijk hypoallergeen. Het is een makkelijk verteerbare recept dat volledig is afgestemd op wat jouw kat nodig heeft: de perfecte mix van proteïnen. gezonde vetten. vitaminen en mineralen voor de dagelijkse voeding.

Wetenschappelijk bewezen ondersteuning van het welzijn van katten. zoals een glanzendere vacht of een betere spijsvertering. Tevens is het natuurlijk hypoallergeen. Dit betekent geen granen. tarwe. tarwegluten. mais. soja. melkproducten. kunstmatige kleurstoffen. smaakstoffen of bewaarmiddelen.

Lees minder

EAN
Artikelnummer