Advies nodig? 0113 - 384019

Natura Konijnenhok Grijs met ren

Natura Konijnenhok Grijs met ren

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Dit konijnenhok met ren van het merk Trixie is gemaakt van vurenhout. Het hok heeft 2 verdiepingen. Het dierenverblijf heeft diverse deuropeningen en een dak dat van bovenaf te openen is.

Afmetingen: 104 × 97 × 52 cm

nú € 169,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok van Trixie bestaat uit 2 verdiepingen. Op de bovenste etage is een open loopgedeelte en een beschut nachthok. Door middel van een loopplankje kan het konijn van de bovenste naar de onderste etage lopen. Op de onderste etage zit een ren. Hier kan het konijn heerlijk... Lees meer

Dit konijnenhok van Trixie bestaat uit 2 verdiepingen. Op de bovenste etage is een open loopgedeelte en een beschut nachthok. Door middel van een loopplankje kan het konijn van de bovenste naar de onderste etage lopen. Op de onderste etage zit een ren. Hier kan het konijn heerlijk spelen. De toegang tussen de kan afgesloten worden met een bodemluik.

Het hout van het hok is al een keer gebeitst. Verder beschikt het hok over stevig metalen traliewerk dat gepoedercoat is. Het hok heeft ook een handige schuiflade van kunststof. Dit is makkelijk bij het schoonmaken. De houten achterwand in de ren dient als windscherm.

Het hok wordt geleverd als bouwpakket. Het is gemakkelijk te monteren omdat er een duidelijke montagehandleiding bijgeleverd wordt.

Lees minder

Afmetingen 104 × 97 × 52 cm
Kleur Grijs/wit
EAN code 4011905623054
Artikelnummer 62305
Materiaal Hout

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok RS5

Op zoek naar een ruim konijnenhok met 2 verdiep...

Konijnenhok KP5-A Taupe

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...