Advies nodig? 0113 - 384019

Wigzi Dual Doggie 2.0

Twee honden tegelijk uitlaten? Vaak heeft u dan last van in elkaar geknoopte lijnen. Met de Wigzi Dual Doggie 2.0 is dat verleden tijd! Dankzij de anti-klit oprolbare riem heeft u de mogelijkheid om twee honden tegelijkertijd uit te laten. Ook kunt u beide honden individueel onder controle houden. En: u hoeft nooit meer te stoppen tijdens de wandeling om de riemen uit elkaar te halen!

nú € 49,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Wigzi Dual Doggie 2.0 heeft vele voordelen. Geen in elkaar geknoopte lijnen, niet meer stoppen om deze lijnen uit elkaar te halen, de mogelijkheid om allebei de honden individueel onder controle te houden, etc.

Zowel de riemen en de daarbijbehorende knoppen zijn voorzien van een eigen kleur, zodat u altijd weet met welke knop u welke lijn  kunt bedienen! U kunt eenvoudig een hond laten stoppen, maar ook allebei tegelijkertijd. Ook hoeft u nooit meer twee riemen tegelijk vast te houden. Kortom: de Wigzi Dual Doggie 2.0 is de eenvoudigste manier om twee honden tegelijkertijd uit te laten!

De Wigzi Dual Doggie 2.0 is geschikt voor honden die maximaal 22kg (per hond) wegen. De lijnen zijn 3 meter en zijn beide reflecterend.

Op de Wigzi Dual Doggie 2.0 krijgt u bij ons één jaar garantie.

EAN code 0019962072949
Artikelnummer 3465
Soort Lijn, Veiligheid