Advies nodig? 0113 - 384019

Ferplast Grand Lodge 160 Bruin Kunststof Konijnenhok

Ferplast Grand Lodge 160 Bruin Kunststof Konijnenhok

   
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk

Dit verblijf is gemaakt van kunststof en biedt uw konijn veel ruimte. De Grand Lodge 160 is uniek door de extra ruimte die aan het verblijf is toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat uw konijn heerlijk kan bewegen en spelen. Het verblijf is voorzien van een nachtverblijf en een fijne ren.

Afmetingen: 158x73x110cm.

+GRATIS: drinkfles, hooiruif, voerbak en loopplank.

normaal € 239,95
nú € 229,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De Grand Lodge 160 Bruin is een kunststof konijnenhok van het merk Ferplast. Het hok is geschikt voor 1 of 2 konijnen. Het verblijf is voorzien van een bovenverdieping met nachtverblijf en een fijne ren als benedenverdieping. De konijnen kunnen van de ene verdieping op de andere komen door gebruik te maken van houten loopplankjes. Tussen het nachthok en de ren zit nog loopgedeelte. Dit is een diepe bak die eenvoudig uit het hok te schuiven is. Zo kan hij gemakkelijk schoon gemaakt worden. Alle verbindingen tussen de verdiepingen kunnen afgesloten worden. Lees meer

De Grand Lodge 160 Bruin is een kunststof konijnenhok van het merk Ferplast. Het hok is geschikt voor 1 of 2 konijnen. Het verblijf is voorzien van een bovenverdieping met nachtverblijf en een fijne ren als benedenverdieping. De konijnen kunnen van de ene verdieping op de andere komen door gebruik te maken van houten loopplankjes. Tussen het nachthok en de ren zit nog loopgedeelte. Dit is een diepe bak die eenvoudig uit het hok te schuiven is. Zo kan hij gemakkelijk schoon gemaakt worden. Alle verbindingen tussen de verdiepingen kunnen afgesloten worden.

Omdat het hok gemaakt is van kunststof hoeft het niet behandeld te worden met beits. Daarnaast is het ook niet nodig om anti-knaagstrips aan te brengen. Konijnen vinden kunststof namelijk niet lekker om op te knagen.

De Ferplast Grand Lodge 160 Bruin wordt geleverd met gratis drinkfles, hooiruif, voerbak en twee houten ladders.

Lees minder

Maximale afmetingen: 158x73x110 cm
Afmetingen bouwpakket: 117x77,5x29,5 cm
EAN code 8010690156453
Artikelnummer 57088200
Aantal konijn groot 1
Aantal konijn klein 2
Soort Konijnenhok met ren, Kunststof konijnenhok
Materiaal Kunststof
Kleur Bruin
Merk Ferplast