Advies nodig? 0113 - 384019

Trixie Cat Activity Fun Board

Trixie Cat Activity Fun Board

Het TRIXIE Cat Activity Fun Board is een bordspel met 5 verschillende spelletjes voor katten.

Geschikt voor alle leeftijden!
Afmeting: 30 x 40 cm.

nú € 22,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

De kat wordt mentaal uitgedaagd dankzij dit Fun Board en je kat zal minder snel ongewenst gedrag gaan vertonen. Het Fun Board heeft een antislip onderzijde en op de bovenzijde verschillende patronen en groeven om bijvoorbeeld brokjes in te strooien zodat de kat moeite moet doen voor haar eten. De vijf verschillende spellen zijn mogelijk met het TRIXIE Fun Board:Kogelspel: katten kunnen niet op voorwerpen focussen die dichtbij zijn. Als je het snoepje verstopt, zal jouw kat met behulp van neus, snorharen en pootje op zoek gaan naar de brokjes.Pinspel: nodigt de kat uit van grotere afstand na te kunnen denken hoe zij bij de brokjes kan komen.Doorgangspel: voor dit spel zal je kat moeten gaan liggen, dit is daarmee ideaal voor senioren of katten met een verminderde mobiliteit.Tongspel: hier moet de kat haar tong gebruiken om bij de brokj... Lees meer

De kat wordt mentaal uitgedaagd dankzij dit Fun Board en je kat zal minder snel ongewenst gedrag gaan vertonen.
Het Fun Board heeft een antislip onderzijde en op de bovenzijde verschillende patronen en groeven om bijvoorbeeld brokjes in te strooien zodat de kat moeite moet doen voor haar eten. 

De vijf verschillende spellen zijn mogelijk met het TRIXIE Fun Board:
Kogelspel: katten kunnen niet op voorwerpen focussen die dichtbij zijn. Als je het snoepje verstopt, zal jouw kat met behulp van neus, snorharen en pootje op zoek gaan naar de brokjes.
Pinspel: nodigt de kat uit van grotere afstand na te kunnen denken hoe zij bij de brokjes kan komen.
Doorgangspel: voor dit spel zal je kat moeten gaan liggen, dit is daarmee ideaal voor senioren of katten met een verminderde mobiliteit.
Tongspel: hier moet de kat haar tong gebruiken om bij de brokjes te kunnen komen.
Tunnelspel: de kat moet haar poot gebruiken om bij de brokjes te kunnen komen. Ook handig om een speeltje in te verstoppen!

Lees minder

EAN code 4011905045900
Artikelnummer 4590