Advies nodig? 0113 - 384019

Kasper Faunafood Goldline Seramamix 3kg

Kasper Faunafood Goldline Seramamix 3kg

Speciaal ontwikkeld voor het kleinste kippenras ter wereld. Geschikt als legvoer voor volwassen dieren.

nú € 7,25
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Kasper Faunafood heeft voor het kleinste kippenras ter wereld een speciaal voer ontwikkeld; Goldline Serama Mix. Deze mix is geschikt als legvoer voor volwassen dieren. Serama’s vinden hun oorsprong in Maleisië; een andere biotoop met een andere wijze van voeren, vergeleken met de Nederlandse situatie. De bestaande voeders voor kippen en sierhoenders blijken in de praktijk teveel eiwit te bevatten en te weinig Vitamine E. Dit is in de Serama Mix aangepast. Kasper Faunafood Serama Mix bestaat uit een rijke variatie aan zaden en granen aangevuld met een vitaminen/mineralenkorrel. Tevens is er schelpengrit aan toegevoegd. Hierdoor is het voer compleet en uitgebalanceerd. In de ontwikkelingsfase is het voer uitgebreid getest bij een bekende Serama fokker. Kasper Faunafood Serama Mix wordt zeer goed opgenomen en door de homogene structuur ... Lees meer

Kasper Faunafood heeft voor het kleinste kippenras ter wereld een speciaal voer ontwikkeld; Goldline Serama Mix. Deze mix is geschikt als legvoer voor volwassen dieren. 
Serama’s vinden hun oorsprong in Maleisië; een andere biotoop met een andere wijze van voeren, vergeleken met de Nederlandse situatie.

De bestaande voeders voor kippen en sierhoenders blijken in de praktijk teveel eiwit te bevatten en te weinig Vitamine E. Dit is in de Serama Mix aangepast.

Kasper Faunafood Serama Mix bestaat uit een rijke variatie aan zaden en granen aangevuld met een vitaminen/mineralenkorrel. Tevens is er schelpengrit aan toegevoegd.
Hierdoor is het voer compleet en uitgebalanceerd.

In de ontwikkelingsfase is het voer uitgebreid getest bij een bekende Serama fokker. Kasper Faunafood Serama Mix wordt zeer goed opgenomen en door de homogene structuur wordt er weinig gemorst. Wel is gebleken dat de hennen een groter deel van de vitaminen/mineralenkorrel opnemen en hanen wat meer granen. Dit kan worden verklaard door een grotere eiwitbehoefte van de hennen vanwege de productie van eieren. Wanneer een toom bestaat uit een haan met enkele hennen, zal er geen voer over blijven.

Lees minder

EAN code 8712014601228
Artikelnummer 614600