Advies nodig? 0113 - 384019

Sjoerd Zwart Anti-Coccidiose

Sjoerd Zwart Anti-Coccidiose

Anti-Coccidiose van Sjoerd Zwart is een product ter bestrijding van coccidiose bij vogels.

nú € 10,75
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Coccidiose is een parasiet die de darmen van de vogel aantast. Als de coccidiose in de lage darm zit zien we dit aan bloed bij de ontlasting. Als de coccidiose hoger in de darm zit is de ontlasting zwart. Over het geheel is de ontlasting ook wateriger. Vaak zijn onder aan de buik dunnen bloed aderen te zien, dit betekent dat de coccidiose in het beginstadium is. Als er op dit moment niets wordt gedaan verspreidt de parasiet zicht door het hele lichaam met de dood als gevolg. Het verraderlijke aan coccidiose is dat de vogel actief blijft en de ziekte niet snel wordt opgemerkt. Lees meer

Coccidiose is een parasiet die de darmen van de vogel aantast. Als de coccidiose in de lage darm zit zien we dit aan bloed bij de ontlasting. Als de coccidiose hoger in de darm zit is de ontlasting zwart. Over het geheel is de ontlasting ook wateriger. Vaak zijn onder aan de buik dunnen bloed aderen te zien, dit betekent dat de coccidiose in het beginstadium is. Als er op dit moment niets wordt gedaan verspreidt de parasiet zicht door het hele lichaam met de dood als gevolg. Het verraderlijke aan coccidiose is dat de vogel actief blijft en de ziekte niet snel wordt opgemerkt.

Anti-coccidiose is een product ter bestrijding van de parasiet en is speciaal voor u ontwikkeld op basis van hoogwaardig plantenextract en etherische oliën. Geadviseerd wordt om tijdens de rui dagelijks Anti-Coccidise te geven. Daarnaast de eerste 5 levensdagen van de jonge vogels. Preventief bevelen wij het aan om het 3 dagen achtereenvolgens per maand te geven.

Toepassing 1ML op 1 Liter water.

Lees minder

EAN code 2200102106299