Advies nodig? 0113 - 384019

Sjoerd Zwart Anti-Bacterië

Sjoerd Zwart Anti-Bacterië

Een nieuw middel, ideaal voor het bestrijden van negatieve bacteriën. Anti-Bacterie van Sjoerd Zwart helpt tegen Salmonella, E-colli, Streptokokken, Trichomaden en diverse andere schimmels.

nú € 13,25
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Een nieuw middel, ideaal voor het bestrijden van negatieve bacteriën. Anti-Bacterie helpt tegen Salmonella, E-colli, Streptokokken, Trichomaden en diverse andere schimmels. Lees meer

Een nieuw middel, ideaal voor het bestrijden van negatieve bacteriën. Anti-Bacterie helpt tegen Salmonella, E-colli, Streptokokken, Trichomaden en diverse andere schimmels.

Verwacht wordt dat schimmels in de komende jaren het vogelbestand meer en meer gaat aantasten. Ze zijn vaak slecht zichtbaar, ze slaan snel toe en zijn lastig te bestrijden. Anti-Bacterie is een product op natuurlijke basis dat hier op inspeelt.

Anti-Bacterie unieke mix van extra geconcentreerde natuurlijk gedefinieerde aroma’s. Het product bestaat onder andere uit: Oregano, Boterzuur, kaneelolie en Diallyl disulfide (zwavelverbindingen). Anti-Bacterie bevat de volgende voedermiddelen: Yucca schidigera, Laurinezuur, Monopropyleenglycol, Mono en Allicine. Deze ingrediënten staan bekend om hun sterk remmende werking op bacteriën en schimmels.

Voor een optimale darmgezondheid, het verhogen van de weerstand en het onderdrukken van bacteriën en schimmels adviseren wij twee dagen per week 1ML Anti-Bacterie op 1 Liter drinkwater te verstrekken.

Anti-Bacterie werkt effectief, is makkelijk in gebruik door de handige doseerverpakking, en veroorzaakt geen resistentie.  

Inhoud 50 ML.

Lees minder

EAN code 2200102106312