Winkelwagen 0

 

Sjoerd Zwart Eriecab (voorheen Anti-Bacterië)

nú € 14,00
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Kies zelf een bezorgdag
  • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Een nieuw middel, ideaal voor het bestrijden van negatieve bacteriën.  Eriecab (Anti-Bacterie) van Sjoerd Zwart helpt tegen Salmonella, E-colli, Streptokokken, Trichomaden en diverse andere schimmels.

Lees meer

Een nieuw middel, ideaal voor het bestrijden van negatieve bacteriën.  Eriecab (Anti-Bacterie)  helpt tegen Salmonella, E-colli, Streptokokken, Trichomaden en diverse andere schimmels.

Verwacht wordt dat schimmels in de komende jaren het vogelbestand meer en meer gaat aantasten. Ze zijn vaak slecht zichtbaar, ze slaan snel toe en zijn lastig te bestrijden. Anti-Bacterie is een product op natuurlijke basis dat hier op inspeelt.

Eriecab (Anti-Bacterie) unieke mix van extra geconcentreerde natuurlijk gedefinieerde aroma’s. Het product bestaat onder andere uit: Oregano, Boterzuur, kaneelolie en Diallyl disulfide (zwavelverbindingen). Anti-Bacterie bevat de volgende voedermiddelen: Yucca schidigera, Laurinezuur, Monopropyleenglycol, Mono en Allicine. Deze ingrediënten staan bekend om hun sterk remmende werking op bacteriën en schimmels.

Voor een optimale darmgezondheid, het verhogen van de weerstand en het onderdrukken van bacteriën en schimmels adviseren wij twee dagen per week 1ML  Eriecab (Anti-Bacterie) op 1 Liter drinkwater te verstrekken.

Eriecab (Anti-Bacterie) werkt effectief, is makkelijk in gebruik door de handige doseerverpakking, en veroorzaakt geen resistentie.  

Inhoud 50 ML.

Lees minder

Productspecificaties

  • EAN code:2200102106312
Vragen of twijfels?
Onze klantenservice zit voor je klaar.
Vrouw met hond
Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Konijn
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 60,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist