Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Oslo

       
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Dierenverblijf Oslo is een uniek vormgegeven houten dierenverblijf. De Oslo is te gebruiken als kippenhok, maar ook als konijnenhok. Het hok beschikt over een ruim beschut nachthok met een inklapbare legkast. Daarnaast heeft het hok een ruime, overdekte ren.

Afmetingen (BxDxH): 182,5x92x100cm.

nú € 289,00
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Oslo is een plaatje in elke tuin! Door de leuke vormgeving valt het hok bij veel mensen in de smaak. De Oslo is geschikt voor kippen en voor konijnen. Het hok heeft een ruime ren. Via een opening kunnen de dieren vanuit de ren naar het nachthok. Deze verbinding is vanaf buiten de ren af te sluiten met een luikje. In de ren zit een ruime deur. Lees meer

Dierenverblijf Oslo is een plaatje in elke tuin! Door de leuke vormgeving valt het hok bij veel mensen in de smaak. De Oslo is geschikt voor kippen en voor konijnen. Het hok heeft een ruime ren. Via een opening kunnen de dieren vanuit de ren naar het nachthok. Deze verbinding is vanaf buiten de ren af te sluiten met een luikje. In de ren zit een ruime deur.

In het nachthok zit een deur en een leuk raampje. Binnen in het nachthok zit een inklapbare legkast. Deze is vanaf buiten te openen. Onder het nachthok zit er een uitschuifbare lade. Dit is er handig en gemakkelijk bij de schoonmaak.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Omdat er een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding bijgeleverd wordt, is het dierenverblijf eenvoudig in elkaar te zetten! Verder zijn alle panelen direct gereed voor gebruik.

Op de Oslo krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Totale afmetingen incl. dak: B182,5xD92xH100cm
Breedte hok zonder ren: 80cm
Gaas openingen: 11mm
EAN code 8718591252501
Artikelnummer 20106
Aantal konijn groot 2
Aantal konijn klein 4
Aantal kippen groot 3
Aantal kippen klein 5