Advies nodig? 0113 - 384019

Wolf's Menu Essential

Wolf's Menu Essential

Complete, gemakkelijk verteerbare, voeding voor volwassen honden, zonder granen en op basis van één enkele eiwitbron (rund). Onze voeding bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen.

Inhoud: 800 g

nú  € 4,19
Alleen af te halen in de winkel

Product reserveren

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Samenstelling Wolf’s Menu Essential bevat uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit, rechtstreeks geleverd vanuit lokale partnerbedrijven: Lees meer

Samenstelling

Wolf’s Menu Essential bevat uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit, rechtstreeks geleverd vanuit lokale partnerbedrijven:

  • 85% rund, waarvan de helft hart, en daarnaast ook maag en lever, afkomstig van een lokaal, toonaangevend EU slachthuis;
  • Erwten, wortelen en appel, natuurlijke bronnen van antioxidanten, mineralen en vitaminen;
  • Aardappelvlokken, een essentiële, makkelijk verteerbare bron van energie;
  • Plantaardige oliën en vetten, voor een optimale omega-3/omega-6 verhouding;
  • Mineralen en vitaminen, gezuiverd voor een maximale absorptie in het spijsverteringskanaal, die ondermeer zorgen voor een optimale calcium/fosfor verhouding.

Voedingsadvies

ADHV
Volw. hond
Gram Stukjes
(50g)
10 kg 320 6
20 kg 540 11
30 kg 730 15
40 kg 900 18
50 kg 1060 21

Deze aanbevolen dagelijkse hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van honden variëren. Pas de voedingshoeveelheid daarom aan om het ideale lichaamsgewicht te behouden.

Gebruiksaanwijzing

Ontdooien voor gebruik, liefst in de koelkast. Eens ontdooid, max. 24 uur houdbaar in de koelkast. Steeds vers drinkwater voorzien. Verander nooit in één keer van voeder, maar verhoog geleidelijk de dosis van het nieuwe voeder. Rauw vlees kan pathogene kiemen bevatten; nodige voorzorgen nemen, dwz. was je handen voor en na het toedienen van de voeding, maak het voederbakje nadien steeds schoon met ontsmettingsmiddel, gooi eventuele restjes weg in de vuilnisbak, laat je gezicht nooit aflikken door je hond, raap uitwerpselen steevast op met een handschoen, enz.

Lees minder

EAN code 5420070900133
Artikelnummer WM001