Advies nodig? 0113 - 384019

Cavalor Strucomix Original 15kg

Cavalor Strucomix Original 15kg

Een kruidige structuurmuesli. Bevat Fiber Plus waarbij luzerne vezel zorgt voor een aanvoer van urwe celstof die de darmflora stimuleert. Yeast Plus en kruiden, zoals tijm, look en oregano hebben een positief effect op vertering, weerstand en ademhaling. Kan ook gebruikt worden als vervanger van ruwvoeder (naast krachtvoeder) of het wordt gegeven als aanvulling naast krachtvoeder en ruwvoeder.

nú  € 12,15
Alleen af te halen in de winkel

Product reserveren

  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Paarden zijn oorspronkelijk steppedieren die vroeger de hele dag door grassen en kruiden konden uitzoeken om te eten. Dit is te zien aan het verteringsstelsel met een kleine maag en sterk ontwikkelde darm. Tegenwoordig eten paarden vaak sterk geconcentreerd krachtvoeder, relatief weinig hooi en bijna geen kruiden. Dat is in feite tegennatuurlijk. Cavalor Strucomix original is een volledig onderhoudsvoeder dat natuurlijke grondstoffen bevat, zoals een paar die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden.

Voeraanbeveling:
Dagelijkse hoeveelheid Cavalor Strucomix Original per dier, naast voldoende ruwvoer: als supplement- maximaal 350gr per 100kg lichaamsgewicht, als aanvullend krachtvoeder- maximaal 700gr. per 100kg lichaamsgewicht. Het dagrantsoen is afhankelijk van de prestaties, het ras en het ruwvoederrantsoen.

EAN code 5410340726891
Artikelnummer 472689