Advies nodig? 0113 - 384019

Flexi New Comfort S met koord 5mtr

Deze New Comfort koord Flexi is comfortabel in het dragen door de zachte componenten. Door de reflecterende bescherming riem bent u goed zichtbaar in het donker. Deze Flexi is voorzien van 5 meter touwlijn en is geschikt voor honden tot max. 12 kg.

Verkrijgbaar in het: groen, roze, rood, blauw en grijs.

nú € 13,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Flexi New Comfort, maat S, is een comfortabele rollijn voor gecontroleerde vrijheid van jouw hond. Deze Flexi heeft een verbeterd remsysteem, waardoor je in één beweging het uitrolsysteem een halt kunt toeroepen. Verplaats je jouw vinger over het schuifje van het remsysteem, dan blijft de looplijn op de desgewenste lengte vast staan. Veilig en makkelijk dus. Om ervoor te zorgen dat je altijd een poepzakje bij je hebt, zit er een inkeping aan de onderzijde van het handvat om een poepzakhouder in te schuiven. Verder heeft deze Flexi ook nog de mogelijkheid om het handvat kleiner te maken en desgewenst af te stemmen op de grootte van jouw hand. Op het middenvlak kan optioneel de Flexi LED Light System geplaatst worden waarmee jij en jouw hond beter zichtbaar zijn in het donker. Lengte van het koord: 5 meter. In verschillende kleuren verkr... Lees meer

Flexi New Comfort, maat S, is een comfortabele rollijn voor gecontroleerde vrijheid van jouw hond.

Deze Flexi heeft een verbeterd remsysteem, waardoor je in één beweging het uitrolsysteem een halt kunt toeroepen. Verplaats je jouw vinger over het schuifje van het remsysteem, dan blijft de looplijn op de desgewenste lengte vast staan. Veilig en makkelijk dus. Om ervoor te zorgen dat je altijd een poepzakje bij je hebt, zit er een inkeping aan de onderzijde van het handvat om een poepzakhouder in te schuiven. Verder heeft deze Flexi ook nog de mogelijkheid om het handvat kleiner te maken en desgewenst af te stemmen op de grootte van jouw hand. Op het middenvlak kan optioneel de Flexi LED Light System geplaatst worden waarmee jij en jouw hond beter zichtbaar zijn in het donker.

Lengte van het koord: 5 meter. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lees minder

Kleur Blauw, Groen, Rood, Roze, Grijs
EAN
Artikelnummer