Advies nodig? 0113 - 384019

Royal Canin Mini Adult 8 + 1kg

Royal Canin Mini Adult 8 + 1kg

Speciaal voor volwassen honden van kleine rassen is er Royal Canin mini adult hondenvoer. Kleine honden hebben een grotere energiebehoefte dan grote honden, waardoor het voer een aangepast energiegehalte en eiwitgehalte heeft. Het voer stimuleert de stofwisseling hierdoor behoudt je kleine rakker zijn ideale gewicht en zit hij boordevol energie.

nú € 36,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Royal Canin Mini Adult helpt kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar om het ideale figuur te behouden.

Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: kleine honden moeten meer passen nemen om dezelfde afstand af te leggen.

Mini Adult bevat L-Carnitine, deze stof stimuleert de stofwisseling van de vetreserves. De voeding voldoet aan de hoge energiebehoefte van kleine honden door een aangepast energiegehalte (4060 Kcal/kg) en eiwitgehalte (27%). Het noodzakelijk mineraal calcium wat met de voeding binnenkomt is helaas ook veroorzaker van tandplak. Door toevoeging van natriumpolyfosfaten wordt het calcium gebonden en afgevoerd via de maag, darmen en uiteindelijke de ontlasting.

De brok heeft een schurende werking - zoals tandenpoetsen - omdat de tand tot diep in het brokje dringt. Een brok op maat maakt het makkelijker de voeding op te pakken en te kauwen.

Lees minder

EAN code 3182550835336
Artikelnummer 212170