Advies nodig? 0113 - 384019

Little Buddy Warm Bear

Little Buddy Warm Bear

De Little Buddy Warm Bear is een schattige knuffel die voorzien is van een warmtezak die u eenvoudig kan opwarmen. Deze knuffelbeer creëert de intimiteit van de moeder door middel van een aangename warmte. Een pup of kitten die net zijn moeder verlaten heeft kan zich angstig en alleen voelen. Om de pup of kitten op een veilige en gezonde manier te helpen, kan deze knuffel worden ingezet.

nú € 19,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Werking: Lees meer

Werking:

  • Aangename warmte: voor jonge pups en kittens wordt vaak aanbevolen om een warme kruik in de bench te leggen. Zo krijgt de puppy of kitten het gevoel dat hij niet alleen is. De warme beer biedt ook deze warmte, dit door middel van een warmtezak. U kunt de warmtezak met tourmaline steentjes eenvoudig verwarmen in de magnetron. Afhankelijk van de instellingen van uw magnetron is de warmtezak binnen 2 tot 5 minuten te verwarmen tot de juiste temperatuur. Vervolgens kunt u de warmtezak in de buik van de beer plaatsen.
  • Vertrouwde nestgeur: om de komst van een nieuwe puppy of kittens helemaal goed voor te bereiden, kan de knuffel voor de verhuizing in het nest van de puppy of kittens gelegd worden. Op deze manier krijgt de beer de vertrouwde nestgeur, dit zal de pup of kitten later helpen bij de verhuizing naar het nieuwe huis.

Ook geschikt voor moederloze pups of kittens en zieke huisdieren.

Lees minder

EAN code 847922042219
Artikelnummer AFPH04221