Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok ZH7

konijn   konijn   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks

Dierenverblijf ZH7 is een ruim opgezet en praktisch verblijf voor kippen of konijnen. Het houten hok is van alle gemakken voorzien: de combinatie van een royale loopren, riant nachtverblijf en het externe legnest maken dit dierenverblijf tot een van de toppers in onze collectie.

Afmetingen: 199x75x103 cm.

Kleur: Bruin

nú € 249,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf ZH7 biedt een beschutte plek aan de kippen en konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een ruime, overdekte loopren, een beschut en riant nachtverblijf en een extern legnest. Het legnest is vanaf binnen te benaderen door de dieren, maar vanaf buiten kunt u er ook... Lees meer

Dierenverblijf ZH7 biedt een beschutte plek aan de kippen en konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een ruime, overdekte loopren, een beschut en riant nachtverblijf en een extern legnest. Het legnest is vanaf binnen te benaderen door de dieren, maar vanaf buiten kunt u er ook eenvoudig bij komen.

U kunt het dierenverblijf ZH7 gebruiken als kippenhok wanneer u het legnest gebruikt als legnest voor de kippen en als u de bijgeleverde zitstokken voor de kippen plaatst in het nachthok. Als u het verblijf gebruikt als konijnenhok, kunt u het legnest gebruiken als slaapplaats voor het konijn of als plaats om het konijnentoilet te plaatsen.

Het nachthok is eenvoudig schoon te maken, omdat het voorzien is van een uitschuifbare lade van zink. Het nachthok is af te sluiten van de loopren door middel van een afsluitluik met een rvs pin. Deze pin is te bedienen vanaf de buitenkant van het verblijf.

Het dak van het hok is bekleed met leislag. Dit is naast een verfraaiing van het dak, ook een bescherming tegen UV-straling. Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt  blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok mee gebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen.

Om extra veel loopruimte aan de dieren te geven, kan het verblijf uitgebreid worden met een losse, bijpassende ren .

Op het dierenverblijf ZH7 krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Afmetingen: 199x75x103 cm.

Kleur: Bruin

Lees minder

Maximale afmetingen: 199x75x103 cm
Afmetingen onder dakrand: 196x68x98 cm
Max. afmetingen excl. legnest: 160x68x103 cm
Afmetingen nachthok: ±56x69 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 172x77x11 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 165x8x103
EAN code 8718868997159
Artikelnummer 0010096972
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok ZH10 Grijs

Dit praktische kippenhok voor buiten is van all...

Dierenverblijf Tridolf Original - Bruin

Dierenverblijf Tridolf is een praktisch en ruim...