0

 

Konijnenhok ZH7

Merk:Dierenverblijf
Kleur:Bruin
Diersoort:Cavia, Konijn
Materiaal:Hout
Afmetingen:2. Middel: t/m 2m
Aantal kippen klein:4
Aantal konijn klein:4
Aantal konijn groot:2
nú € 249,95
voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 50,00
 • Kies zelf een bezorgdag
 • Achteraf betalen mogelijk

Productinformatie

Dierenverblijf ZH7 biedt een beschutte plek aan de kippen en konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een ruime, overdekte loopren, een beschut en riant nachtverblijf en een extern legnest. Het legnest is vanaf binnen te benaderen door de dieren, maar vanaf buiten kunt u er ook... Lees meer

Dierenverblijf ZH7 biedt een beschutte plek aan de kippen en konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een ruime, overdekte loopren, een beschut en riant nachtverblijf en een extern legnest. Het legnest is vanaf binnen te benaderen door de dieren, maar vanaf buiten kunt u er ook eenvoudig bij komen.

U kunt het dierenverblijf ZH7 gebruiken als kippenhok wanneer u het legnest gebruikt als legnest voor de kippen en als u de bijgeleverde zitstokken voor de kippen plaatst in het nachthok. Als u het verblijf gebruikt als konijnenhok, kunt u het legnest gebruiken als slaapplaats voor het konijn of als plaats om het konijnentoilet te plaatsen.

Het nachthok is eenvoudig schoon te maken, omdat het voorzien is van een uitschuifbare lade van zink. Het nachthok is af te sluiten van de loopren door middel van een afsluitluik met een rvs pin. Deze pin is te bedienen vanaf de buitenkant van het verblijf.

Het dak van het hok is bekleed met leislag. Dit is naast een verfraaiing van het dak, ook een bescherming tegen UV-straling. Voor gebruik dient het hout behandeld te worden met geschikte UV-beits. Wanneer dit jaarlijks herhaald wordt  blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok mee gebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen.

Om extra veel loopruimte aan de dieren te geven, kan het verblijf uitgebreid worden met een losse, bijpassende ren .

Op het dierenverblijf ZH7 krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Afmetingen: 199x75x103 cm.

Kleur: Bruin

Lees minder

Productspecificaties

 • Maximale afmetingen:199x75x103 cm
 • Afmetingen onder dakrand:196x68x98 cm
 • Max. afmetingen excl. legnest:160x68x103 cm
 • Afmetingen nachthok:±56x69 cm
 • Afmetingen bouwpakket 1:172x77x11 cm
 • Afmetingen bouwpakket 2:165x8x103
 • EAN code:8718868997159
 • Artikelnummer:0010096972
 • Materiaal:Hout
 • Kleur:Bruin

Extra advies

Bij Dierenverblijf.com vinden we het erg belangrijk dat het hok van uw konijn groot genoeg is. Maar, hoe groot moet dat dan zijn? De grootte van het konijnenhok wordt bepaald door het ras en de grootte van het konijn en natuurlijk ook door het aantal konijnen dat in het hok zal verblijven. Een konijn moet in zijn nieuwe hok in elk geval languit kunnen liggen, op zijn achterpoten kunnen staan en zo’n 3 à 4 hoppen kunnen maken. Als uw konijn vrij rond kan lopen in de tuin of in een grote losse ren, dan zou dat heel fijn zijn voor uw konijn. Heeft u die mogelijkheid niet, dan adviseren wij een groter hok om aan de bewegingsbehoefte van het konijn te kunnen voldoen. Twijfelt u over de grootte van het hok? Neem dan contact met ons op!

Mis geen acties en aanbiedingen.
Tips van onze experts voor een blij en gezond huisdier
Meer dan 100.000 mensen gingen je voor
Ontvang 5% korting bij je eerste online aankoop
(vanaf een besteding van €50)
Om 17:00 besteld, volgende werkdag bezorgd*
Gratis verzending vanaf € 50,00
Kies zelf een bezorgdag
Gratis deskundig advies van de dierenspecialist