Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Evy

Kippenhok Evy

   
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Kippenhok Evy is een groot praktisch kippenhok dat bestaat uit een nachthok en een overdekte ren. De toegang van het binnenhok naar het buitenhok kan worden afgesloten. Ook is het hok voorzien van vier zitstokken en een handige uitneembare schuiflade met metalen bodem. 

Afmetingen: 200 x 94 x 150 cm.

nú € 309,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit grote kippenhok bestaat uit een nachthok een overdekte ren. In het nachthok zit een leuk raampje en een deurtje. Verder beschikt het nachthok over een ventilatierooster om frisse lucht binnen te laten. Dit rooster kunt u 's avonds en 's nachts gesloten houden. Overdag kunt u dit... Lees meer

Dit grote kippenhok bestaat uit een nachthok een overdekte ren. In het nachthok zit een leuk raampje en een deurtje. Verder beschikt het nachthok over een ventilatierooster om frisse lucht binnen te laten. Dit rooster kunt u 's avonds en 's nachts gesloten houden. Overdag kunt u dit beter wel openen om daarmee het hok te luchten. Daarnaast zit er onder het nachthok een uitschuifbare lade van metaal. Dit is handig bij het schoonmaken. Via een loopplankje kunnen de kippen in de ren komen. Deze is volledig overdekt. Rondom heeft de ren panelen van hout met gaaswerk.  De toegang van het nachthok naar de ren kan worden afgesloten.

Het kippenhok wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is eenvoudig in elkaar te zetten. Er wordt ook een handige en duidelijke montagehandleiding meegeleverd. Daarnaast zijn alle bevestigingsmaterialen onderdeel van het pakket.

Het kippenhok is gemaakt van hout. Om nog langer van uw hok te kunnen genieten, adviseren wij om het hok voor gebruik te beitsen en dit periodiek te herhalen.

Lees minder

Maximale afmetingen: 200x94x150 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 149x76x13 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 119x102x15 cm
EAN code 8717438865225
Artikelnummer 20058
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Avoriaz XL - KT4-A

Op zoek naar een stijlvol en groot dierenverbli...

Kippenhok Eggy

Dit schitterend vormgegeven groot kippenhok gen...