Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Avoriaz

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Konijnenhok Avoriaz is een konijnenhok dat beschikt over een ruim binnenverblijf wat voorzien is van een deur en lade. De ren is overdekt met een bitium dak dit zorgt ervoor dat uw konijnen ook bij slecht weer in de ren kunnen verblijven.

Afmetingen: 147x53x85 cm

normaal € 124,95
nú € 109,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok om één dwergkonijn in te houden. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren zodat u altijd bij uw konijnen kan komen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden door middel van een afsluitluik. Lees meer

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok om één dwergkonijn in te houden. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren zodat u altijd bij uw konijnen kan komen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een loopplank waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden door middel van een afsluitluik.

Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal zoals schroeven e.d. meegeleverd. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft.

Konijnenhok Avoriaz wordt geleverd excl. anti-knaagstrips, en het dak kan niet open.

Lees minder

Maximale afmetingen LxDxH: 147x53x85 cm
Afmetingen onder de dakrand LxDxH: 135x43,5x81,5 cm
Afmetingen nachthok: 56,5cm breed x 40cm diep
Afmetingen bouwpakket: 87x62x20 cm
EAN code 8718591252112
Artikelnummer 20098
Aantal konijn klein 1
Soort Konijnenhok met ren
Materiaal Hout
Kleur Wit, Taupe