Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Avoriaz

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Konijnenhok Avoriaz is een mooi konijnenhok voor buiten. Het hok is voorzien van een deur en lade en overdekt met een bitiumen dak. Voor meer ruimte is er een losse ren verkrijgbaar!

Kleur: Grijs met wit.

Maximale afmetingen: 147x53x85 cm

normaal € 159,95
nú € 149,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Avoriaz is een mooi grijs konijnenhok om 1 dwergkonijn in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren, zodat u altijd bij uw konijn kan komen. De ren is overdekt met een bitumen dak. Dit zorgt ervoor dat uw konijn ook bij slecht weer in de ren kan verblijven. Daarnaast is er op de bovenste verdieping een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar door middel van een loopplank. Hierdoor kan het konijn zich makkelijk verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden door middel van een afsluitluik. Lees meer

Konijnenhok Avoriaz is een mooi grijs konijnenhok om 1 dwergkonijn in te houden. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren, zodat u altijd bij uw konijn kan komen. De ren is overdekt met een bitumen dak. Dit zorgt ervoor dat uw konijn ook bij slecht weer in de ren kan verblijven. Daarnaast is er op de bovenste verdieping een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar door middel van een loopplank. Hierdoor kan het konijn zich makkelijk verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden door middel van een afsluitluik.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal meegeleverd. U moet hierbij denken aan materialen als schroeven. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De houten panelen moeten voor gebruik aan zowel de binnen- als de buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft. Zo kunt u langer genieten van uw konijnenhok.

Konijnenhok Avoriaz wordt geleverd exclusief anti-knaagstrips.

Tip: Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Wordt geleverd in kleur: Grijs/Wit

Lees minder

Maximale afmetingen LxDxH: 147x53x85 cm
Afmetingen onder de dakrand LxDxH: 135x43,5x81,5 cm
Afmetingen nachthok: 56,5cm breed x 40cm diep
Afmetingen bouwpakket: 87x62x20 cm
EAN code 8718868997401
Artikelnummer 997401
Materiaal Hout
Kleur Grijs