Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Avoriaz

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg1 stuk

Konijnenhok Avoriaz is een goed konijnenhok voor buiten. Het hok heeft een binnenverblijf dat voorzien is van een deur en lade. De ren is overdekt met een bitium dak.

Kleur: Grijs met wit.

Maximale afmetingen: 147x53x85 cm

normaal € 124,95
nú € 109,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Avoriaz is een mooi grijs konijnenhok om 1 dwergkonijn in te houden. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren, zodat u altijd bij uw konijn kan komen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft.De ren is... Lees meer

Konijnenhok Avoriaz is een mooi grijs konijnenhok om 1 dwergkonijn in te houden. De ren bestaat uit twee toegangsdeuren, zodat u altijd bij uw konijn kan komen. Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft.De ren is overdekt met een bitium dak. Dit zorgt ervoor dat uw konijnen ook bij slecht weer in de ren kunnen verblijven. Daarnaast is er een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het gaaswerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar door middel van een loopplank. Hierdoor kan het konijn zich makkelijk verplaatsen in het konijnenhok. De bovenverdieping kan afgesloten worden door middel van een afsluitluik.

Het konijnenhok wordt geleverd als bouwpakket. De duidelijke bouwtekening zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk in elkaar te zetten is. Er wordt voldoende bevestigingsmateriaal meegeleverd. U moet hierbij denken aan materialen als schroeven. Dit materiaal is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. De houten panelen moeten voor gebruik aan binnen en buitenkant behandeld worden met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, zorgt u ervoor dat het hout in goede conditie blijft. Zo kunt u langer genieten van uw konijnenhok.

Konijnenhok Avoriaz wordt geleverd exclusief anti-knaagstrips.

Tip: Gebruik bodembedekking die veel vocht op neemt. Hierdoor blijven nare luchtjes langer weg en hoeft u het hok minder snel te verschonen. Zie bijvoorbeeld Aubiose hennepvezel, deze bodembedekking is ook stofarm, wat gezond is voor het konijn.

Wordt geleverd in kleur: Grijs/Wit

Lees minder

Maximale afmetingen LxDxH: 147x53x85 cm
Afmetingen onder de dakrand LxDxH: 135x43,5x81,5 cm
Afmetingen nachthok: 56,5cm breed x 40cm diep
Afmetingen bouwpakket: 87x62x20 cm
EAN code 8718868997401
Artikelnummer Avoriaz
Materiaal Hout
Kleur Grijs

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Tommy Cottage

Dierenverblijf Tommy Cottage is een compact hou...

Konijnenhok Gerlos Grijs

Konijnenhok Gerlos is een praktische en ruim di...