Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Tommy Cottage

konijn   konijn   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

Dierenverblijf Tommy Cottage is een compact houten konijnenhok voor buiten. De Tommy Cottage heeft handige deuropeningen en een ren die losgekoppeld kan worden. Daarnaast heeft de ren een openslaand dak.

Maximale afmetingen: 142x65x99cm.

normaal € 179,95
nú € 159,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Tommy Cottage is geschikt voor konijnen of kippen en bestaat uit een beschut nachthok en een loopgedeelte op de eerste verdieping. Via een loopplank komt uw konijn of kip in de ren terecht. Deze ren zit deels onder het nachthok en deels naast het hok. Rondom is de ren voorzien van gaaswerk in houten panelen. Het deel van de ren dan onder het hok zit, is overdekt. Onder het nachthok en het loop- en liggedeelte zit een handige uitschuifbare lade. Daarnaast heeft het hok handige deurtjes. Ook het dak van de ren kan opengeklapt worden. Lees meer

Dierenverblijf Tommy Cottage is geschikt voor konijnen of kippen en bestaat uit een beschut nachthok en een loopgedeelte op de eerste verdieping. Via een loopplank komt uw konijn of kip in de ren terecht. Deze ren zit deels onder het nachthok en deels naast het hok. Rondom is de ren voorzien van gaaswerk in houten panelen. Het deel van de ren dan onder het hok zit, is overdekt. Onder het nachthok en het loop- en liggedeelte zit een handige uitschuifbare lade. Daarnaast heeft het hok handige deurtjes. Ook het dak van de ren kan opengeklapt worden.

Dierenverblijf Tommy Cottage is een stijlvol houten konijnenhok. Omdat dit konijnenhok van hout is, is het goed om het hok voor het eerste gebruik en vervolgens jaarlijks te beitsen. Daarnaast is het goed om anti-knaagstrips te bevestigen. Deze hoekprofielen zorgen ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw houten konijnenhok.

Lees minder

Maximale afmetingen: 142x65x99 cm
Afmetingen onder de dakrand: 135x55x85 cm
Afmetingen bouwpakket: 100x74x21 cm
EAN code 8718868997562
Artikelnummer TO1-A
Materiaal Hout
Kleur Wit, Grijs