Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Betty Cottage

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg7 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg5 stuks

Dierenverblijf Betty Cottage is een ruim en groots opgezet hok. Een pré aan dit hok is het dichte dak boven de ren. Daarnaast is een lade in het nachthok onmisbaar voor het schoonmaken. Het externe nachthok kan gebruikt worden als legplaats voor eieren of als extra slaapruimte. De grote deuropeningen in de ren maken dit grote kippenhok extra praktisch.

Afmetingen: 290x122x131 cm.

nú € 488,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Betty Cottage is geschikt voor 7 krielkippen of 5 middel grote kippen ook is dit hok prima geschikt voor twee grote konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een riante loopren om in te scharrelen of te spelen. Het ruime nachthok is voorzien van een zitstok en legbak voor... Lees meer

Dierenverblijf Betty Cottage is geschikt voor 7 krielkippen of 5 middel grote kippen ook is dit hok prima geschikt voor twee grote konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een riante loopren om in te scharrelen of te spelen. Het ruime nachthok is voorzien van een zitstok en legbak voor de kippen. Doordat het hok bestaat uit een praktische uitschuifbare lade is het nachthok eenvoudig te reinigen. De twee deuren in de ren zorgen ervoor dat u gemakkelijk in de ren kan komen om de kippen of konijnen te voeren. 

Gebruiksaanwijzing van dierenverblijf Betty Cottage:

Dierenverblijf.com adviseert om het dierenverblijf op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw dieren.

Dit dierenverblijf wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding. Bevestigingsmateriaal, zoals schroeven e.d. en het traliewerk is niet allemaal gegalvaniseerd of roestvrij. Wij adviseren u het dierenverblijf te beitsen vóór gebruik en dit periodiek te herhalen. Dierenverblijf.com adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf.

U kunt er ook voor kiezen om het hok op te halen in onze Dierenspeciaalzaak te Kruiningen (Zeeland, NL). Hier kunt u alle konijnenhokken, kippenhokken, kippenrennen en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.

Lees minder

Maximale afmetingen: 290x122x131 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 155x19x124 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 124x14x98 cm
EAN code 5414365054533
Artikelnummer 603/275
Materiaal Hout
Kleur Taupe, Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...

Kippenhok Rosa XXL - Grijs

Op zoek naar een ruim en luxe kippenhok?  Rosa ...