Advies nodig? 0113 - 384019

Hill's Mature Adult 7+ Light With Chicken

Hill's Mature Adult 7+ Light With Chicken

Hill's mature adult light is speciaal samengesteld om het ideale gewicht en gezonde gewrichten te helpen behouden. Het voer heeft een hoog vezelgehalte om het hongergevoel tussen de maaltijden te verminderen. Ondersteunt de gewrichten en zorgt ervoor vet om te zetten in energie. Geschikt voor oudere honden vanaf 7 jaar.

Inhoud: 12kg

nú € 49,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Hill’s™ Science Plan™ Canine Light droogvoer met kip is speciaal samengesteld om het ideale gewicht en gezonde gewrichten te helpen behouden bij oudere honden. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. Oudere hond (7+ jaar) 48% minder vet en 16% minder calorieën (vergeleken met Hill's Science Plan Mature Adult/Senior). Hoog vezelgehalte om het hongergevoel tussen de maaltijden te verminderen. Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. with Chicken: Maïs, kippen- (20%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 30%), meel van erwtenzemelen, tarwe, cellulosepoeder, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, lijnzaad, plantaardige olie, L-lysine hydrochloride, L-carnitine, mi... Lees meer

Hill’s™ Science Plan™ Canine Light droogvoer met kip is speciaal samengesteld om het ideale gewicht en gezonde gewrichten te helpen behouden bij oudere honden. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie. Oudere hond (7+ jaar) 48% minder vet en 16% minder calorieën (vergeleken met Hill's Science Plan Mature Adult/Senior). Hoog vezelgehalte om het hongergevoel tussen de maaltijden te verminderen. Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. with Chicken: Maïs, kippen- (20%) en kalkoenenmeel (totaal gevogelte 30%), meel van erwtenzemelen, tarwe, cellulosepoeder, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, lijnzaad, plantaardige olie, L-lysine hydrochloride, L-carnitine, mineralen, brouwersrijst, DL-methionine, L-tryptofaan, taurine, kraakbeenhydrolysaat (bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaal van schaaldieren (bron van glucosamine),vitaminen en sporenelementen. Met natuurlijke antioxidanten (gemengde tocoferolen). Wanneer de voeding voor de eerste maal wordt gegeven, meng je een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer met een steeds kleinere hoeveelheid van het oude voer over een periode van 7 dagen.

Lees minder

EAN code 0052742754406
Artikelnummer 7544M