Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Villa Scandic

Konijnenhok Villa Scandic

konijn  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks

De naam van dit hok zegt het al: het konijnenhok Villa Scandic is een ware villa voor uw konijnen. Het hok is van alle gemakken voorzien. Het verblijf heeft verschillende deuropeningen, een handige uitschuifbare lade, een overdekte ren en openslaande daken.

Afmetingen: 222x57,5x100 cm.

normaal € 239,95
nú € 229,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Villa Scandic is geschikt voor een of twee dwergkonijnen. Het konijnenhok heeft 2 verdiepingen en bestaat uit een overdekte ren, een beschut nachthok en een open loopgedeelte. Op de bovenste verdieping van het hok bevindt zich het nachthok en het loopgedeelte. Onder deze... Lees meer

Konijnenhok Villa Scandic is geschikt voor een of twee dwergkonijnen. Het konijnenhok heeft 2 verdiepingen en bestaat uit een overdekte ren, een beschut nachthok en een open loopgedeelte. Op de bovenste verdieping van het hok bevindt zich het nachthok en het loopgedeelte. Onder deze etage zit een uitschuifbare lade. Dit is ideaal voor de schoonmaak. Via een loopplankje kunnen de konijnen naar beneden. Deze loopplank is af te sluiten met een plankje. In de ren is voldoende ruimte voor de konijnen om te spelen.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de ‘Villa Scandic’ krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 222x57,5x100 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 96x20x57 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 70x20x57 cm
EAN code 5411290202985
Artikelnummer 201931
Materiaal Hout
Kleur Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Konijnenhok KP5-A Grijs

Konijnenhok KP5-A is een mooi, groot konijnenho...