Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Castle Cottage

Dierenverblijf Castle Cottage

     
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg2 stuks

Dierenverblijf Castle Cottage is een stijlvol dierenverblijf voor kippen en konijnen. De Castle Cottage is gemaakt van hout. Kenmerkend aan het verblijf is dat het hok twee legnesten heeft. Verder heeft het verblijf een ruime ren.

Afmetingen: 159x158x113 cm.

nú € 235,00
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Castle Cottage is geschikt voor kippen en konijnen. Het verblijf bestaat uit een compact nachthok en een ruime ren. In de ren zit een opening aan de voorzijde. Via een loopplankje kunnen de kippen naar het nachthok. Deze deuropening is af te sluiten met een luikje. Lees meer

Dierenverblijf Castle Cottage is geschikt voor kippen en konijnen. Het verblijf bestaat uit een compact nachthok en een ruime ren. In de ren zit een opening aan de voorzijde. Via een loopplankje kunnen de kippen naar het nachthok. Deze deuropening is af te sluiten met een luikje.

Het nachthok heeft aan de achterzijde een klein deurtje. Daarnaast zit er aan beide zijkanten een legnest. Deze legnesten kunnen van bovenaf geopend worden. Verder zit er onder het nachthok een uitschuifbare lade. Dit is erg handig voor de schoonmaak.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Op de Castle Cottage krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 159x158x113 cm
Afmetingen bouwpakket: 114x24x80 cm
EAN code 5411290202886
Artikelnummer 300323
Materiaal Hout
Kleur Grijs