Advies nodig? 0113 - 384019

Konijnenhok Sunshine Jumbo Cottage

Konijnenhok Sunshine Jumbo Cottage

 
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks

Konijnenhok Sunshine Jumbo Cottage is een compact konijnenhok met een ruime ren. De Sunshine Jumbo is erg gebruiksvriendelijk vanwege de uitneembare lade, het scharnier-dak en de verschillende deuropeningen. Het hok is ook te gebruiken voor kleine kippen.

Afmetingen: 230x53x70 cm.

 

nú € 164,95
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00

Meer informatie over dit product

Konijnenhok Sunshine Jumbo Cottage is een hok voor konijnen of kleine kippen. Het hok bestaat uit een nachthok, open loopgedeelte en een ruime ren. Via een loopplankje kunnen de dieren vanaf de open loopgedeelte naar de ren. Deze verbinding is met een deurtje af te sluiten. In de ren is er genoeg voor konijnen om te spelen en genoeg ruimte voor kippen om te scharelen. Lees meer

Konijnenhok Sunshine Jumbo Cottage is een hok voor konijnen of kleine kippen. Het hok bestaat uit een nachthok, open loopgedeelte en een ruime ren. Via een loopplankje kunnen de dieren vanaf de open loopgedeelte naar de ren. Deze verbinding is met een deurtje af te sluiten. In de ren is er genoeg voor konijnen om te spelen en genoeg ruimte voor kippen om te scharelen.

Het dak boven het nachthok en het open loopgedeelte is een openklapbaar. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij de dieren komen. Daarnaast is dat handig voor de schoonmaak. Ook de uitschuifbare lade is daar erg handig voor. Het hok heeft verder in de voorzijde nog twee deuropeningen.

Dit hok wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is eenvoudig in elkaar te zetten, omdat er een duidelijke montagehandleiding bijgeleverd wordt. Verder zijn alle panelen direct gereed voor gebruik.

Op de Sunshine Jumbo Cottage krijgt u bij ons 1 jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 230x53x70 cm
Afmetingen bouwpakket: 95x29x86 cm
EAN code 5411290177504
Artikelnummer 201903
Materiaal Hout
Kleur Grijs