Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Estate

Dierenverblijf Estate

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg1 stuk

Oogstrelend mooi in uw tuin! Een konijnenhok met dakterras voor bloemen of planten. Het konijnenhok biedt veel ruimte voor het konijn in het ruime nachthok. Ook de uitloopren geeft veel speelruimte. De metalen lade is makkelijk schoon te maken.

Afmetingen: 130x120x132 cm.

nú € 269,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen en allerlei leuke en handige extra's. Door de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Wanneer u dit hok wilt gebruiken voor krielkippen, dient u alleen 2 zitstokken in het nachthok... Lees meer

Dit konijnenhok is een konijnenhok met 2 verdiepingen en allerlei leuke en handige extra's. Door de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Wanneer u dit hok wilt gebruiken voor krielkippen, dient u alleen 2 zitstokken in het nachthok te plaatsen. Uw dieren zullen genieten van dit mooie verblijf!

De ren is goed schoon te maken door 2 handige deuropeningen.

Het verblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke montagehandleiding meegegeven, zodat het opbouwen van het verblijf niet al te lastig is! Om nog langer van uw dierenverblijf te kunnen genieten, adviseren wij om het hok vooraf te behandelen met beits. Wanneer u dit jaarlijks herhaalt, blijft het hout in goede conditie. Ook is het van belang dat de binnenkant van het hok meegebeitst wordt. Zeker de binnenkant van het nachthok en de binnenkant van het dak is belangrijk om goed te beitsen. Zo gaat het hok langer mee!

Lees minder

Maximale afmetingen: 130x120x132 cm
Afmetingen bouwpakket 1: 131x19x65 cm
Afmetingen bouwpakket 2: 105x10x104 cm
EAN code 8718591251863
Artikelnummer 20091
Materiaal Hout
Kleur Wit

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Cottage

Dierenverblijf Cottage is een royaal houten ver...