Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Olivia

Dierenverblijf Olivia

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg2 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg4 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Erg ruim dierenverblijf te gebruiken als kippenhok of konijnenhok. In het hok is erg veel ruimte wat dit verblijf geschikt maakt voor ±4 kippen of konijnen. Het nachthok geeft een beschutte plaats en is makkelijk te reinigen door de uitschuifbare lade en de deuropening.

Afmetingen: 171x81x110 cm.

nú € 229,00

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Het externe nachthok kan voor kippen gebruikt worden als legnest, voor konijnen als slaapplaats. In het nachthok worden voor kippen ook 2 zitstokken meegeleverd. Wilt u het nachthok 's nachts afsluiten? dat kan eenvoudig vanaf de buitenkant. Onder de hoeken van het hok zijn kunststof... Lees meer

Het externe nachthok kan voor kippen gebruikt worden als legnest, voor konijnen als slaapplaats. In het nachthok worden voor kippen ook 2 zitstokken meegeleverd. Wilt u het nachthok 's nachts afsluiten? dat kan eenvoudig vanaf de buitenkant. Onder de hoeken van het hok zijn kunststof plaatjes bevestigd om het hout te beschermen tegen vocht. Het hok bestaat uit open gaas dus de achter en zijwand zijn open. Het hok heeft geen bodemplaat.

Aubiose hennepvezel is een goede voordelige bodembedekker die gebruikt kan worden voor konijnen. Deze bodembedekking absorbeert 4x meer vocht en ontlasting dan houtvezel. Voor kippen adviseren wij gebruik te maken van houtsnippers. Kippen houden van vastigheid aan de poten en beukensnippers voldoen daaraan. Om parasieten te weren gebruikt u tabakstelen in de legnesten van de kippen. De geur die de tabakstelen afgeven, werkt tegen parasieten en houdt ze uit het hok.

In het hok is voldoende plaats voor het plaatsen van een voerbak en drinkfles voor uw konijn of een voer- en drinkautomaat voor uw kippen.

Gebruiksaanwijzing van dierenverblijf Olivia:

Een overvloed van zon is schadelijk voor uw konijnen of kippen. Plaats het hok dus op een plaats waar de dieren altijd in de schaduw kunnen liggen.

Voor het in gebruik nemen van dit dierenverblijf moet het hout behandeld worden met beits. Dit om het hout te beschermen tegen vocht e.d. Ook de binnenkant van het hok moet gebeitst worden. Bij het bouwpakket wordt er een duidelijke bouwtekening meegeleverd en voldoende bevestigingsmateriaal. Het bevestigingsmateriaal is niet allemaal gemaakt van gegalvaniseerd materiaal. De panelen zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat het bouwpakket gemakkelijk in elkaar te zetten is.

 

Lees minder

Maximale afmetingen: 171x81x110 cm
Afmetingen bouwpakket: 146x16x155 cm
EAN code 8717438860466
Artikelnummer AK 20067
Materiaal Hout
Kleur Wit, Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf Camille Bruin

Dierenverblijf Camille is een praktisch en duur...