Advies nodig? 0113 - 384019

Dierenverblijf Tridolf Original - Bruin

konijn   konijn   kip   kip  
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Kleintot 2kg2 stuks
Het aantal konijnen voor in dit hok.
Grootvanaf 2kg1 stuk
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg3 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg1 stuk

Dierenverblijf Tridolf is een praktisch en ruim verblijf dat dienst kan doen als kippenhok of als konijnenhok. Door de verschillende deuropeningen en de kunststof lade is dit buitenhok erg handig in gebruik.

* De kleur op de sfeerafbeelding geeft de beste kleur in werkelijkheid aan!

Afmetingen: 150x80x107 cm.

normaal € 209,95
nú € 199,95

Extra advies bij dit Dierenverblijf?

  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dierenverblijf Tridolf Original is erg geschikt voor het houden van kippen of konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een nachthok een ruime ren. Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en biedt een heerlijk beschutte slaapplaats. Het nachthok heeft een kunststof lade en het... Lees meer

Dierenverblijf Tridolf Original is erg geschikt voor het houden van kippen of konijnen. Het dierenverblijf bestaat uit een nachthok een ruime ren. Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en biedt een heerlijk beschutte slaapplaats. Het nachthok heeft een kunststof lade en het dak is voorzien van dakleer. Dit is handig voor de schoonmaak van het nachthok. Ook beschikt het nachthok over een deuropening aan de voorzijde. Verder is er een leuk raampje van plexiglas bevestigd in het voorpaneel.

Via de loopplank gaan de dieren vanuit het nachthok naar de ruime ren. Hier kunnen uw konijnen of kippen heerlijk spelen en scharrelen. Deze ren heeft vier verschillende deuropeningen, zodat ook de ren makkelijk schoongemaakt kan worden. Daarnaast kunt u hierdoor ook gemakkelijk bij de dieren komen. De achterkant van het dierenverblijf is volledig dicht.

Het dierenverblijf wordt geleverd als bouwpakket. Er wordt een duidelijke en eenvoudige montagehandleiding bijgeleverd. De opbouw van het verblijf zal zeker geen problemen opleveren. Omdat dit konijnenhok van hout is, is het goed om het hok jaarlijks te beitsen. Dit komt de duurzaamheid van het hout ten goede. Daarnaast is het goed om anti-knaagstrips te bevestigen. Deze hoekprofielen zorgen ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw houten konijnenhok.

Op Dierenverblijf Tridolf Original krijgt u bij ons een jaar garantie.

Lees minder

Maximale afmetingen: 150x80x107 cm
Afmetingen onder de dakrand: 139x71x87 cm
Afmetingen bouwpakket: 127x79x23 cm
EAN code 8718868997265
Artikelnummer KB6 bruin
Materiaal Hout
Kleur Bruin

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Dierenverblijf KB8 Green

Dierenverblijf KB8 Green is een extra ruim hok ...

Dierenverblijf KA7-A Grijs - 327x102x130cm

Kippenhok KA7-A is een extra ruim dierenverblij...