Advies nodig? 0113 - 384019

Kippenhok Darci 1

kip   kip  
Het aantal kippen voor in dit hok.
Kleintot 2kg5 stuks
Het aantal kippen voor in dit hok.
Groottot 5kg3 stuks

Darci 1 is een ruim en praktisch nachthok voor ca. 2-3 kippen in cottage stijl, dit geeft het geheel een leuke uitstraling. Het dak van het leghok kan eenvoudig geopend worden, zodat de eieren makkelijk geraapt kunnen worden. Ook is dit erg makkelijk bij het schoonmaken van het hok.

Afmetingen: 136 x 90 x 99 cm

nú € 219,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De Woodland Darci 1 is eens ruim en praktisch kippennachthok. Aan het nachthok zit een legnest bevestigd. Het dak van het legnest is gemakkelijk open te klappen, zodat u eenvoudig de eieren kunt rapen. In het nachthok zijn 2 zitstokken bevestigd. Verder is het uitloopdeurtje direct de... Lees meer

De Woodland Darci 1 is eens ruim en praktisch kippennachthok. Aan het nachthok zit een legnest bevestigd. Het dak van het legnest is gemakkelijk open te klappen, zodat u eenvoudig de eieren kunt rapen. In het nachthok zijn 2 zitstokken bevestigd. Verder is het uitloopdeurtje direct de loopplank om naar buiten te komen. Aan de rechterzijkant zit een grotere deur. Deze deur is toegevoegd, zodat het hok ook aan de binnenkant makkelijk schoon te maken is. In het nachthok zit ook een ventilatierooster. Kippen kunnen slecht tegen tocht. Zorg dus dat 's avonds en 's nachts het ventilatierooster gesloten is. Overdag kunt u dit juist wel openen, om het hok te luchten.

Het nachthok wordt geleverd als bouwpakket. Het hok is gemakkelijk in elkaar te zetten. Er wordt, naast de benodigde bevestigingsmaterialen, ook een handige en duidelijke montagehandleiding meegeleverd. Het nachthok is gemaakt van hout. Om nog langer van uw hok te kunnen genieten, adviseren wij om het hok voor gebruik te beitsen en dit periodiek te herhalen.

* op de sfeerafbeelding wordt het hok gecombineerd met een zwarte buitenren WK9.

Lees minder

Maximale afmetingen: 136x90x99cm
Afmetingen bouwpakket: 122x18,5x98 cm
EAN code 5414365066963
Artikelnummer 603/255
Materiaal Hout
Kleur Wit, Taupe

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Kippenhok Life Time 2

Op zoek naar een compact en praktisch nachthok ...

Kippenhok Golden Egg Grijs

Kippenhok Golden Egg is een stijlvol en stevig ...