Advies nodig? 0113 - 384019

Scruffs Chateau Memory Foam Plush Beige

Scruffs Chateau Memory Foam Plush Beige

Het Scruffs Chateau Plush kussen, is een orthopedisch kussen gevuld met memory foam. Memory Foam is verkruimeld geheugenschuim wat er voor zorgt dat het kussen zich aanpast aan het lichaam van de hond. Honden die last hebben van hun gewrichten, krijgen met dit kussen extra steun en zorgen voor een comfortabele plaats. Ook verkrijgbaar in de kleur grijs.

Verkrijgbaar in twee maken.

Kleur: beige.

nú € 64,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Dit kussen bevat Memory Foam. Memory Foam is verkruimeld geheugenschuim wat er voor zorgt dat het kussen zich aanpast aan het lichaam van de hond. Oude honden en honden die last hebben van hun gewrichten, krijgen met dit kussen extra steun en zorgen voor een comfortabele plaats. De... Lees meer

Dit kussen bevat Memory Foam. Memory Foam is verkruimeld geheugenschuim wat er voor zorgt dat het kussen zich aanpast aan het lichaam van de hond. Oude honden en honden die last hebben van hun gewrichten, krijgen met dit kussen extra steun en zorgen voor een comfortabele plaats. De buitenhoes van dit orthopedische bed is te reinigen in de wasmachine. Om het binnenkussen zit een waterdichte hoes waardoor de binnenkant waterafstotend is. De buitenhoes is extra zacht gemaakt door de pluche bovenlaag.

Afmetingen:

  • Afmetingen maat M: 100 x 70 x 6 cm
  • Afmetingen maat L: 120 x 75 x 8cm

Kleur: beige

Lees minder

Afmetingen maat M: 100x70x6 cm
Afmetingen maat L: 120x75x8cm
Materiaal Katoen
Kleur Beige
EAN
Artikelnummer

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Scruffs Chateau Memory Foam Plush Grijs

Het Scruffs Chateau Plush kussen, is een orthop...