Advies nodig? 0113 - 384019

Autobench - 93x58x65,5cm - Zwart

Door de twee schuine zijdes past deze bench in vrijwel iedere auto! Deze veilige bench heeft aan de schuine zijden een deuropening met extra vergrendeling. De bodem van de bench is een kunststof lade.

Deze autobench is geschikt voor middelgrote honden. Klik hier voor maat kleiner.

nú € 54,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Neemt u de hond vaak mee in de auto? Dan is deze bench echt handig! Door de twee schuine zijdes is deze bench ideaal in gebruik. Zo past de bench in bijna elke kofferbak. De grote deuropeningen zorgen ervoor dat de hond gemakkelijk en snel in de bench kan komen. De bench is gemaakt van metaal traliewerk. Dit zorgt ervoor dat de bench sterk en stevig is. De bodem van de bench is een kunststof lade die makkelijk te reinigen is. De bench heeft aan de schuine zijden een deuropening met extra vergrendeling. Hiermee voorkomt u dat de hond de deur zelf open kan krijgen. Veiligheid staat bij deze autobench dus voorop! Lees meer

Neemt u de hond vaak mee in de auto? Dan is deze bench echt handig! Door de twee schuine zijdes is deze bench ideaal in gebruik. Zo past de bench in bijna elke kofferbak. De grote deuropeningen zorgen ervoor dat de hond gemakkelijk en snel in de bench kan komen. De bench is gemaakt van metaal traliewerk. Dit zorgt ervoor dat de bench sterk en stevig is. De bodem van de bench is een kunststof lade die makkelijk te reinigen is. De bench heeft aan de schuine zijden een deuropening met extra vergrendeling. Hiermee voorkomt u dat de hond de deur zelf open kan krijgen. Veiligheid staat bij deze autobench dus voorop!

Heeft u de bench tijdelijk niet nodig? Dan is deze eenvoudig in te klappen tot een plat pakket, zodat u deze gemakkelijk op kan bergen. De bench wordt geleverd inclusief een kunststof handvat wat aan het traliewerk geklemd kan worden. Zo kunt u de bench eenvoudig optillen en verplaatsen.

Afmetingen:

Hoek voorkant (schuinste kant) is +/- 60 graden

Hoek achterkant is +/- 83 graden.

Lengte bovenkant bench is 55cm

Breedte bovenkant bench is 56 cm.

Lengte onderkant bench is 90 cm

Breedte onderkant bench is 56 cm

Lees minder

EAN code 8718868997968
Artikelnummer 80220
Materiaal Metaal