Advies nodig? 0113 - 384019

PUUR Schijnzwanger 50ml

PUUR Schijnzwanger 50ml

Schijnzwangerschap is voor zowel het dier als de baas onprettig. Wilt u dit gedrag tegengaan? Kies dan voor PUUR Schijnzwanger!

Inhoud: 50 ml

nú € 15,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

Schijnzwangerschap is voor zowel het dier als de baas onprettig. Door een verstoring na de loopsheid treedt dit op. Het dier denkt dat ze pups/kittens bij zich draagt. Veel schijnzwangere teven trekken zich graag terug, willen een holletje maken, worden snauwerig, eten minder goed en willen minder graag naar buiten. Weer andere teven worden aanhankelijk of erg pieperig. Sommige teven gaan op zoek naar surrogaatjongen en slepen alles dat door kan gaan voor een pup, bijvoorbeeld sokken, pantoffels of speeltjes, mee naar hun nest. Schijnzwangerschap kan een erg onprettige periode zijn, zowel voor de teef als voor de baas. Lees meer

Schijnzwangerschap is voor zowel het dier als de baas onprettig. Door een verstoring na de loopsheid treedt dit op. Het dier denkt dat ze pups/kittens bij zich draagt. Veel schijnzwangere teven trekken zich graag terug, willen een holletje maken, worden snauwerig, eten minder goed en willen minder graag naar buiten. Weer andere teven worden aanhankelijk of erg pieperig. Sommige teven gaan op zoek naar surrogaatjongen en slepen alles dat door kan gaan voor een pup, bijvoorbeeld sokken, pantoffels of speeltjes, mee naar hun nest. Schijnzwangerschap kan een erg onprettige periode zijn, zowel voor de teef als voor de baas.

Begin daarom na de loopsheid met het geven van Puur Schijnzwanger om dit gedrag tegen te gaan. Na ca. 3 dagen moet u het effect merken.

Dosering: 1-2 maal daags

Dit vloeibare supplement is geschikt voor konijnen, katten en honden.

Lees minder

EAN code 8711827066880
Artikelnummer PNSCHIJN1