Advies nodig? 0113 - 384019

Catit Drinkfontein 3L

Catit Drinkfontein 3L

Deze drinkfontein is geschikt voor katten en kleine honden. Stromend water stimuleert uw dier om te drinken. Water bevordert het welzijn en gezondheid van uw huisdier.

Filters zijn los te bestellen.

Inhoud: 3L

nú € 27,95
  • Veilig betalen met o.a. iDEAL en Bancontact
  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Kies zelf een bezorgdag

Meer informatie over dit product

De groene Catit drinkfontein maakt het drinken aantrekkelijker door het constant circulerend water waardoor het langer vers en koel blijft. Bovendien wordt het continue gefilterd wat een veelvoud aan gezonde voordelen heeft. De nierfunctie blijft hierdoor in een goede toestand en helpt... Lees meer

De groene Catit drinkfontein maakt het drinken aantrekkelijker door het constant circulerend water waardoor het langer vers en koel blijft. Bovendien wordt het continue gefilterd wat een veelvoud aan gezonde voordelen heeft. De nierfunctie blijft hierdoor in een goede toestand en helpt het risico verminderen op de vorming van kristallen en ziektes van de urinewegen.

Maak de drinkfontein één keer per week schoon met een natte spons en een mild schoonmaakmiddel en spoel hem daarna af. Vervang regelmatig de filter om schoon water te behouden, vrij van haren en vuil.

Filters zijn los te bestellen.


Inclusief:
kabel van 180cm
dubbelfunctiefilter
3,5 Watt pomp

Lees minder

EAN code 0022517556009
Artikelnummer 0214203
Materiaal Kunststof
Kleur Wit, Groen

Alternatieven... Er zijn er nog veel meer!

Catit Drinkfontein Blauw 2L

Drinkfontein voor katten met heerlijk stromend ...